Korkmaz ; “ Kontenjan sıkıntısı oyun düzenimizi bozdu “

Hafta sonunda ligin yedinci hafta karşılaşmasında evinde Tekirdağspor’a üç golle mağlup olan Çerkezköyspor’da Ahmet Korkmaz karşılaşmayı değerlendirdi. Tekirdağspor karşısında ikinci devre

13.11.2013 18:09:00 0
 Korkmaz ; “ Kontenjan sıkıntısı oyun düzenimizi bozdu “
Çerkezköy Haber- Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta hafta sonunda evinde farklı mağlubiyet alan Çerkezköyspor’da Başkan Korkmaz açıklamalarda bulundu.
 
BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
Dün saat 13.30’da kulüp binasında açıklamada bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Yedinci haftayı geride bıraktık. Bu hafta evimizde Tekirdağspor’u konuk ettik. Tekirdağspor hem bütçe, hem oyuncu kalitesi yönünden bizden üst düzey bir takımdır. Çünkü sezon öncesi şampiyonluk parolası ile yola çıktılar. Bizde iyi bir takım ile oynamanın bilicinde karşılaşmaya çıktık. İyi havada katılımın yoğun olması nedeniyle güzel bir karşılaşma oldu. Karşılaşmaya gelen her iki takımında taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Tekirdağspor taraftarlarına karşılaşmaya iyi bir hava kattıkları içinde çok teşekkür ediyorum.Karşılaşmaya iki takımda kontrollü bir futbol ile başladı. Karşılaşmanın ilk 45.dakikasında başa baş bir mücadele ortaya koyduk. 0-0 iken emrah’ın ve zülküf ile yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Sonucunda ilk devre tamamlanmadan maalesef sağ kanattan gelen golle mağlup duruma düştük. O atakları değerlendirmeyip son dakika da gol yemek takımın kimyasını bozdu” dedi.
 
“OYUN DÜZENİNİ BOZDUK”
Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için mücadele ettiklerini ifade eden Korkmaz “Kabul etmek gerekirse Tekirdağspor bizden daha iyi bir mücadele ortaya koydu. Kendilerine kutlamak istiyorum. Arka arkaya gelen gollere de engel olamayarak karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldık. Bu hafta Tekirdağspor karşılaşmasında kontenjan sıkıntısı yaşadık. Savunmanın bel kemiği Deniz’in yerine Zülküf’ü oynattık. Gol yollarında sıkıntı nedeniyle Deniz’i kesmek zorunda kaldık. Kendi evimizde oynadığımız için çift forvet çıkmak istedik. Maalesef Deniz’in eksikliği ile oyun düzenimiz bozuldu. Sol bek oyuncumuzu stopere çektik. Kısaca bu hafta oyun düzenini bozduk. Ama ne olursa olsun bunlar bahane değildir. Daha iyi mücadele edip en azından beraberlik ile ayrılmamız gerekiyordu. Kabul etmek gerekirse Tekirdağspor bizden daha iyi bir futbol ortaya koydu. Bütçe olarak on kat bizden üstünler” ifadesini kullandı.
 
“TRANSFER YAPACAÐIZ”
Rakiplerin puan kaybetmeye devam ettiğini belirten Korkmaz “ Rakiplerimizin puan kaybetmesi bize teselli veriyor. Lider ile aramızda on puan fark bulunuyor. Önümüzdeki hafta Edirne deplasmanı var. Lider Edirne Gençlikspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu güne kadar deplasmandan üç puan ile ayrılamadık. Deplasmandan galip gelmek için ve hem kötü gidişe dur demek için hafta içi iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi gösterip puan yada puanlarla dönmek için mücadele edeceğiz. Takım’da Cem’in sakatlığı devam ediyor. Bir ay aramızda olmayacak. Devre arasında eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapacağız. Hedefler doğrultusunda elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.
 
Haber/Kemal ALTUNOÐLU 

0282 726 91 91
0282 747 65 10