“Trakya’da bizimle yarışabilecek başka bir belediye yok”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte önceki akşam saat 17.30’da Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret ett

Çerkezköy 14.11.2013 10:22:00 0
 “Trakya’da bizimle yarışabilecek başka bir belediye yok”
“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİN BİR PROVASI OLARAK DÜŞÜNÜLMELİ”
Ziyarete 2014 yerel seçimleri için belediye başkan aday adaylığını açıklayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Belediye Eski Başkanı Efrahim Yeşil, diğer aday adayları Mehmet Danyeli, Aynur Düzgünel, Habip Bilgin, Tuncay Yegin, Süleyman Ak, Mehmet Sürücü ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Demirbağ ve partililer, Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Cemil Cahit Şeker ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy’deki dernekleri yılda 3-4 kere ziyaret ettiklerini, bundan sonraki ziyaretlerini de seçim ziyareti olacağını belirterek “2014 yerel seçimleri sadece bir belediye seçimi olarak düşünülmemeli. Genel seçimlerin, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bir provası olarak düşünelim” dedi. Çerkezköy’de ve ülkede yapılan hizmetlerin devamı için AK Parti’nin yeniden Çerkezköy’de olması ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde de AK Parti bayrağını dalgalandırmak için çalışacaklarını söyleyen Demirbağ, Gümüşhanelilerden destek istedi.
 
“İDARECİLER SORUN ÇÖZEN KONUMDA OLMALI”
Ziyarette başkan aday adayları da söz aldı. Bir dönem Gümüşhaneliler Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Tuncay Yegin, seçimlerin hayırlı olmasını temenni ederken, Habip Bilgin de AK Parti’yi yeniden iktidar yapmak için çalışacaklarını söyledi. Kim seçilirse seçilsin idarecilerin problem üreten değil problem çözen konumda olması gerektiğini belirten Bilgin, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti. Süleyman Ak da, Gümüşhanelilerin Çerkezköy’de inşaat sektörüne kalite getirdiklerini belirterek “Kaliteyi en iyi onlar bilir. Partinin bir neferi olarak Başbakanımızın belediyecilikteki çalışmalarını biliyoruz. Ondan gördüklerimiz Çerkezköy’e daha iyi yansıtmak için aday adayı olduk” dedi.
 
“BİZLER SİZİN İÇİN VARIZ”
2004 yılından beri Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 seçimleri için yeniden aday olan Ali Ertem de bir ay sonra belirlenecek olan adayın etrafında kenetlenerek seçime hazırlanacaklarını söyledi. AK Parti olarak her zaman hizmete talip olduklarını belirten Ertem, “AK Parti olarak vatandaşın daha rahat bir ortamda yaşamasını sağlamak için projeler ürettik. Gümüşhaneliler Çerkezköy’ü 2004’ten bu yana nereye getirdiğimizin takdirini yaparlar. Çerkezköy’de yılda yaklaşık 3 bin konut üretiliyor. Bizler sizin için varız. Bizler size hakim olmaya değil, hadim olmaya geldik. 2004 öncesindeki kronik sorunların hiçbiri bugün yok. O gün büyük köy kalitesinde olan Çerkezköy bugün kent kalitesinde. Altyapı, üstyapı ve ulaşımda Trakya’da bizimle yarışacak başka bir belediye yok” ifadelerini kullandı.
 
“AMAÇLARI AK PARTİ’Yİ ZAYIFLATMAK”
2014 yerel seçimlerinin sadece belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçimi olmayacağını söyleyen Ali Ertem “Muhalefet ve ana muhalefet bu seçime, başbakanın test edileceği seçim olarak hazırlanıyor. Gayeleri AK Parti’yi zayıflatmak. Mesele Cumhurbaşkanlığı seçimi. Genel başkanımızın Cumhurbaşkanlığına aday olmasını engellemek gibi bir gayeleri var” dedi. AK Parti’ye verilmeyen her oyun CHP’ye verilmiş gibi olacağını ifade eden Ertem “Gelin birlik olalım, Çerkezköy’de ve büyükşehirde AK Parti bayrağını dalgalandıralım” diye konuştu.
 
 
“BÖLGEYE CİDDİ YATIRIMLAR GELDİ”
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de 2009 yılında MHP’den Veliköy Belediye Başkanlığı’na seçildiğini ve 2.5 yıl görev yaptıktan sonra AK Parti’ye geçtiğini anımsatarak “AK Parti’ye geçince bölgeye ciddi yatırımlar geldi. Bu yatırımların önünü kesmemek adına Çerkezköy belediyesini ve Tekirdağ büyükşehir belediyesini almalıyız” dedi. Mehmet Danyeli de “Çerkezköy’de AK Parti’nin belediyeyi, Tekirdağ’da da büyükşehiri kazanmasına katkı sağlamak için AK Parti’ye güç katacağıma söz veriyorum” derken, Mehmet Sürücü de AK Parti’nin alternatifsiz bir parti olduğunu ve Trakya’da oylarını yükseltmesi gerektiğini söyledi.
 
“BÜYÜKŞEHİRİ KAZANMAK HİÇ DE ZOR DEÐİL”
AK Parti’nin Çerkezköy’de tek kadın belediye başkan aday adayı olan Aynur Düzgünel de “İnşallah Çerkezköy’e vizyon getirecek, kaliteli hizmet üretecek bir kişi aday gösterilir ve seçimi alırız dedi. 2004-2009 döneminde Veliköy Belediye Başkanlığı yapan Efrahim Yeşil de Trakya’nın kalesi olan Çerkezköy’de AK Parti’nin çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını söyledi. Çerkezköy’deki yükselişin büyükşehiri de etkileyeceğini belirten Yeşil “Büyükşehiri kazanmak hiç de zor değil” dedi. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da “Kime bu görev verilirse verilsin AK Parti’nin bayrağını Çerkezköy ve Tekirdağ’da yükseltmek için çalışacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından AK Parti aday adayları Gümüşhanelilerin talep ve sorunlarını dinledi.
 
Haber /  Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10