Kasım ayı eğitimi Marmaraereğlisi’nde düzenlendi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Kasım ayı eğitim programı Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ 14.11.2013 14:52:00 0
 Kasım ayı eğitimi Marmaraereğlisi’nde düzenlendi
BELEDİYE PERSONELLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
Eğitim programına Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Yaşar, Belediye birim müdürleri ve belediye personelleri, ilçe kaymakamlık görevlileri, milli eğitim  şube müdürü ve yetkilileri ile ilçe halk eğitim müdürü ve görevlileri katıldılar. Belediye personellerine yönelik olarak düzenlenen ve üç bölümden oluşan eğitim programında ilk olarak Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz yeni iş güvenliği yasasının belediyelere getirdiği yasal hükümlülükleri konusunda bilgilendirme amaçlı bir sunum gerçekleştirdi. Ardından Tekirdağ Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Nihal Özdağ Usta  "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu sunumu ile katılımcıları bilinçlendirdi. Uzman Nihal Özdağ Usta, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerinin düzenlemesi konularına açıklık getirerek bilgilendirmeler yaptı.
 
 İHALE KANUNUNU ANLATTI
Programın ikinci bölümünde Tekirdağ Belediyesi’nde görevli Birim Müdürü - Uzman Haluk Türkmen de “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu” konusunu sunum eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Uzman Haluk Türkmen, Mal Alımları, Hizmet Alımları, Yapım İşleri ve İhale Uygulamaları Yönetmelikleri konularında personelleri detaylı biçimde bilgilendirdi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10