Kocabıçak’tan MYO’ya iade-i ziyaret

16 aydır Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve il içi atamalarla Tekirdağ İl Asayiş Şube Müdürlüğü görevine atanan Murat Kocabıçak, Namık Kemal Üniversitesi Çerkez

Çerkezköy 14.11.2013 16:17:00 0
 Kocabıçak’tan MYO’ya iade-i ziyaret
ÜNİVERSİTE EÐİTİMİ ÇOK ÖNEMLİ
Buluş’a yeni görevinde başarılar dileyen Kocabıçak,Eğitim seviyesinin yüksek olmasının,  emniyet görevlilerinin işini kolaylaştırdığını ifade etti. Suç ve suça teşebbüs edenlerin eğitim düzeyi arasında doğru bir orantı bulunduğunu belirten Kocabıçak “Daha küçük yaşlardan itibaren, eğitim hayatına odaklanan ve eğitim sürecini gençlik çağının yaşandığı üniversite eğitimine kadar sürdürenler, doğal olarak suça daha az eğilimli oluyor. Bu nedenle üniversite eğitimi son derece önemlidir” dedi.
 
YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş da Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin, Çerkezköy’de huzur ve güveni tesis ettiğini, bu sayede insanların huzur içerisinde yaşadığını ifade etti.  Ziyarette Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş, önümüzdeki günlerde Tekirdağ’da göreve başlaması beklenen Kocabıçak’a yeni görevinde başarılar diledi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10