Yel, meclis üyeleriyle vedalaştı

Tekirdağ İl Genel Meclisi adına Meclis Başkanı Orhan Perçinoğlu, görevinden ayrılan İl Genel Sekreteri Mustafa Yel’e plaket verdi.

Tekirdağ 15.11.2013 12:30:00 0
 Yel, meclis üyeleriyle vedalaştı
MECLİSİ ZİYARET ETTİ
Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ederek Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Yel, İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek Meclis üyeleriyle vedalaştı. İl Genel Meclisi’nde CHP Grubu’ nu ziyaret eden Mustafa Yel, daha sonra AK Parti Grubu’yla bir süre görüştü. Görüşmelerin ardından İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’na geçildi. Meclis Başkanı Orhan Perçinoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından; CHP grubu adına Grup Başkanvekili Münür Karaevli ve AK Parti Grubu adına Grup Başkanvekili Hüseyin konuşma yaptı. Bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Grup Başkanvekilleri, bundan sonraki yaşamında Mustafa Yel’e başarılar dileyerek partileri adına birer çiçek verdi.
 
PLAKET VERİLDİ
Meclise hitaben yaptığı konuşmada herkese teşekkür eden Mustafa Yel, resmi anlamda ayrılık olsa da zaten hep beraber olduklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nde de birlikte çalışma dileklerini dile getiren Yel, Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinin İl Özel İdaresi’nden daha fazla olacağını ve bununla birlikte her konuda hizmet için daha fazla imkânın olacağını sözlerine ekledi. Meclis adına İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu tarafından Mustafa Yel’e bir teşekkür plaketi verilDİ.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10