Veliköy’ün 3 aylık bütçesi 4 milyon 620 bin TL

Veliköy Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu dün saat 10.00’da Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy 15.11.2013 12:48:00 0
 Veliköy’ün 3 aylık bütçesi 4 milyon 620 bin TL
BÜTÇE OYBİRLİÐİ İLE KABUL EDİLDİ
Kani Var’ın katılmadığı meclis toplantısında saygı duruşunun ardından bir önceki meclis karar özeti okundu. Toplantının gördüncü gündem maddesinde de 2014 Mali Ylı Tahmini Analitik Bütçesi ile ilgili Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Gökhan Gök başkanlığında toplanan Bütçe Komisyonu’nun 2014 yılı 1 Ocak-31 Mart dönemine ilişkin gelir ve gider bütçesinin 4 milyon 620 bin TL olarak öngörüldüğü ifade edildi. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, devam eden hizmetlerden dolayı bütçenin bu kadar yüksek olduğunu belirtti. 2014 yılı 3 aylık bütçe yapılan görüşmenin ardından mevcut oy birliği ile kabul edildi.
 
HARÇLARDA ARTIŞ OLMADI
İlgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından 2014 Mali Yılı Belediye Ücret, Harç ve Maktu Ceza tarifeleri ile ilgili Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesine geçildi. Yapılan bilgilendirmede komisyonun harç tarifelerin değişiklik yapılmayarak aynen uygulanması yönünde karar aldığı ifade edildi. Komisyonun tavsiye kararı meclis tarafından da mevcut oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından konuşan Başkan Hanifi Belindir, bir önceki toplantıda komisyona havale edilen konuların görüşülmesi için İmar Komisyonu’nun 19 Kasım Salı Günü saat 10.00’da toplanmasını önerdi. Başkan Belindir’in önerisi meclis tarafından da kabul edildi.
 
VATANDAŞ ELEKTRİK KESİNTİLERİNDEN ŞİKAYETÇİ
Meclis Üyesi Ramazan Çetinkaya’nın özellikle Cuma günü yapılan elektrik kesintileri konusunda çok şikayet aldıklarını söylemesi üzerine konuşan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, konuyu TREDAŞ ile görüşeceğini söyledi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10