Ertem; “Çerkezköy’ü kent olgusuna kavuşturduk”

AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Malkara ve Hayrabolulular Derneği’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 17.11.2013 10:36:00 0
 Ertem; “Çerkezköy’ü kent olgusuna kavuşturduk”
İSTANBUL’DAN DAHA İYİSİNİ YAPACAÐIZ
Önceki gün saat 19.00’da gerçekleştirilen ziyarette AK Partilileri dernek başkanı Ömer Sevil ile dernek üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ AK Parti’nin belediyecilikte örnek olduğunu ifade ederek “En iyisini biz yaparız. Çerkezköy’den yana sıkıntımız yok. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni alırsak, İstanbul’dan daha iyisini yapacağız. İstikrarın, hizmetlerin devam etmesi için sizin desteğinizi bekliyoruz” dedi.
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİRİN PROJELERİ ÇERKEZKÖY’Ü DE ETKİLEYECEK
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından Aynur Düzgünel de Çerkezköy’ün bir sanayi şehri ve kozmopolit bir ilçe olduğunu ifade ederek bu yönde projelerin yoğunlaştırılmasını arzuladığını söyledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek projelerin Çerkezköy’ü de ilgilendireceğini söyleyen Düngünel, bu nedenle büyükşehirin de alınması gerektiğini ifade etti.
 
HİZMETLER 10’A KATLANACAK
2014 seçimleri için Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ise büyükşehir yasası kapsamında Veliköy ve Kızılpınar’ın Çerkezköy’e bağlandığını anımsatarak “Bundan sonra hizmetlerimizi Çerkezköy’de devam ettirmek için aday adayı oldum” dedi. Aday adaylarından Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da ziyarette yaptığı konuşmada “Kars’tan Edirne’ye kadar Türk bayrağının dalgalandığı her yer Türkiye’dir. Biz hepimiz bir bütünüz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Korkmaz, büyükşehir belediyesinin alınması ile birlikte Çerkezköy’de yapılan hizmetlerin 10’a katlanacağını söyledi.
 
ÇERKEZKÖY’DE DESTAN YAZACAĞIZ
Mehmet Sürücü ise siyasi geçmişinden bahsederek, bu zamana kadar Çerkezköy’e yapılan hizmetlerde kendisinin de payı olduğunu ifade ederek “İstanbul’da büyükşehirde edindiğim tecrübeleri Çerkezköy’e hizmet için kullanmak istiyorum. 2004’te başarı elde ettik ama 2009’da çıta biraz daha düştü. 2004’te yakaladığımız başarıyı yeniden elde etmek için yeniden bir aşkla ve şevkle mücadele etmek zorundayız. Yeni bir yüze, yeni bir harekete ihtiyaç var. Trakya’nın kalesi olan Çerkezköy’de destan yazacağız” diye konuştu.
 
 
HİZMETLERİ DEVAM ETTİRMEK İÇİN YENİDEN KARŞINIZDAYIZ
Çerkezköy’de 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan ve ustalık dönemini yaşamak için yeniden belediye başkan aday adayı olan Ali Ertem de Çerkezköy’ün yapısı itibari ile Türkiye’nin 81 ilinden gelen insanların yaşadığı bir yer olduğunu söyledi. Dernek üyelerine hitaben konuşan Ertem “Söz sahibi olmak adına önemli katkılar vermek zorundasınız. Kendinizi siyasi arenada da hissettirmek zorundasınız” dedi. Çerkezköy’de kronik sıkıntıların kalmadığını söyleyen Ertem “Çerkezköy’ün kent olgusuna kavuşması için ne gerekiyorsa yaptık. Önümüzdeki süreçte AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerini devam ettirmek adına yeniden karşınızdayız. Kazandığımızda size yine hizmetkar olacağız. Sosyal belediyecilik anlamında bugüne kadar yaptıklarımızı bundan sonra da devam ettireceğiz” dedi.
 
ÇERKEZKÖY DAHA FAZLA HİZMET ALACAK
Belediyeye yardım için gelen hiçbir vatandaş ile hiçbir kurum ve kuruluşu boş çevirmediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “AK Parti olarak önümüzdeki süreçte de hizmetlerin devamı için tüm imkanları halkımız için harcayacağımıza söz veriyoruz. Belediyeyi, belediyeciliği en iyi bilen AK Parti’ye teslim etmenizi istiyoruz” ifadesini kullandı. Çerkezköy’ün hızla göç aldığını ve inşaat sektörünü hareketlendiğini ifade eden Süleyman Ak da, nüfus artışı bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte Çerkezköy’ün hizmet alma noktasında avantajının da arttığını ifade eden Mehmet Danyeli ise, “Çerkezköy ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni de almamız gerekiyor. Bunun için sizden destek istiyoruz” dedi.
 
BU BİR HİZMET YARIŞI
Ziyarette konuşan Tuncay Yegin de AK Parti belediyeciliğini devam ettirmek için Tekirdağ’da AK Parti bayrağını dalgalandırmak için çalışacaklarını ifade ederek “Yapılanların belki daha iyisini yapabilirim düşüncesi ile aday adayı oldum. Ama aday kim olursa olsun onun etrafında kenetleneceğiz” dedi. 2004-2009 döneminde Veliköy Belediye Başkanlığı yapan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Efrahim Yeşil de “Çerkezköy 2 dönemdir iyi hizmetler aldı. Bu bir hizmet yarışı. Biz daha fazlasını yaparız diyoruz. Veliköy’de yaptığımız pilot uygulamaları Çerkezköy için daha da genişleterek büyükşehirden edindiğimiz tecrübeleri Çerkezköy için kullanmak için aday adayı oldum” dedi. Konuşmaların ardından aday adayları dernek üyelerini dinledi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER 

0282 726 91 91
0282 747 65 10