Caferi lideri Özgündüz, Çerkezköy’de

Caferi lideri Selahattin Özgündüz muharrem ayı dolayısıyla Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği üyeleri ile sohbette bir araya geldi.

Çerkezköy 17.11.2013 21:15:00 0
 Caferi lideri Özgündüz, Çerkezköy’de
“GURUR KAYNAÐIMIZDIR”
Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı’nda Muharrem ayı dolayısıyla önceki akşam düzenlenen programa Caferi lideri Selahattin Özgündüz, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Temel, Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, ile çok sayıda vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Ehlibeyt Dergahı Dedesi Sinan Boztepe “Muharrem ayının son orucunu bugün tuttuk. Bizleri sohbeti ile aydınlatacak olan Caferi lideri Selahattin Özgündüz’e teşekkür ediyorum. Kendisi Türkiye’deki Caferilerin değil, Alevilerin, Bektaşilerin ve hepimizin kıymet verdiği üstadımızdır. Sözleri, demeçleri her zaman gurur kaynağımız olmuştur” dedi.
 
SOHBET ETTİ
Muharrem ayının herkese hayırlar getirmesini temenni eden Caferi lideri Selahattin Özgündüz de “Hz. Hüseyin ehl-i beyt mensubudur. Başka bir ifadeyle o, Peygamberin aile fertlerinden birisidir. Yine aynı özelliğiyle o, Hz. Peygamberin birinci dereceden yakını olarak hazır bulunmuştur” diye konuştu. Sohbette Caferi lideri Selahattin Özgündüz, Hz. İmam Hüseyin' in hayatını  Kerbela’nın yaşanmasına neden olan olaylara da değindi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10