Yel “Tekirdağ’ı Balkanların başkenti yapacağız”

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından aday adaylığı tanıtım programı düzenlendi.

Kapaklı 18.11.2013 13:41:00 0
 Yel “Tekirdağ’ı Balkanların başkenti yapacağız”
KAPAKLI’YI HEP CANLI TUTTULAR
Önceki akşam saat 17.00’da Beyaz Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen program, İstiklal Marşının okunmasından sonra, Kapaklı AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan slâyt gösterisinin sunulması ile devam etti. Programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, “Kapaklı Teşkilatı kapandı derken, Kapaklı nihayet ilçe oldu.  Bunu sağlayan Başbakan’a teşekkür ediyoruz. Kapaklı’da birbirinden değerli sekiz aday adayımız var.  Onlar öteden beri Kapaklı’yı hep canlı tuttular. Sergiledikleri birlik ve beraberlik örneğinin adaylık süreci zarfında da devam etmesini diliyoruz” dedi.
 
AK PARTİ BELEDİYECİLİÐİ İLE TANIŞTIRILMALI
Kapaklı’nın mutlaka AK Parti belediyeciliği ile buluşturulması gerektiğini söyleyen Orhan “İlçe ve il toplantılarında Kapaklı artık hep konuşulan bir yer oldu. Bunu aday adaylarımız sağladı” dedi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Yel de, AK Parti’nin 76 milyon insanın partisi olduğunu belirterek “AK Parti hepimizin partisidir. Başbakan’ın önderliğinde çıkarılan yasa sonucunda Tekirdağ büyükşehir, üç belde ise ilçe oldu. Tekirdağ’a bu kadar önem verenlere vefa borcumuzu ödemek için geceyi gündüze katarak çalışmalarımızı sürdürmeye söz veriyoruz” dedi.
 
 
 
SÖZ VERDİK
Tekirdağ’da on bir ilçeyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığını da almaya söz verdiklerini belirten Yel “Kapaklı’da ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Salondaki coşku adeta sabah sandıklara gideceğimiz izlenimini veriyor. Bu şevkle çalışmalarımıza devam ederek 2023 yılında Tekirdağ’ı Balkanların Başkenti yapacağız” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de,  AK Parti iktidarda olduğu on bir yıl zarfında Türkiye’de neye ihtiyaç duyulduysa yapıldığını ifade ederek “Başbakan ve çalışma arkadaşları eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye birçok alanda olmayan hizmetleri uygulamaya soktular. Bu çalışmalar kapsamında Tekirdağ büyükşehir, Kapaklı ise ilçe oldu. Çalışmalarımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şevkle devam etmek zorunda. Bu salonda bulunan insanların omzunda büyük bir vebal vardır. Bu vebal de Kapaklı’nın AK Parti belediyeciliği ile buluşturulmasıdır. Her teşkilatımızın başında Recep Tayyip Erdoğan vardır. Bu çalışmalar sonucunda kazanmakta var kaybetmekte. Önemli olan dik durabilmektir” diye konuştu.
 
KAPAKLI’YI ÇOK FARKLI ALABİLİRİZ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da Kapaklı’da pek çok toplantı yapıldığını fakat bu toplantının diğerlerinden çok daha farklı olduğunu belirtti. Kapaklı belediye başkan aday adaylarının üç aydır çalıştığını belirten Kambur “Şayet kırılıp, gücenmezsek Kapaklı’yı çok farklı alabileceğimizi söyleyebilirim. Kim aday gösterilirse gösterilsin, dedikodulara aldırmadan bugüne kadar gösterdiğimiz özveriyi adaylık sürecinde de göstermeliyiz. Dedikodular yapılıyor ve yapılacaktır da. Genel Merkezimiz hiç kimse ile görüşmedi. Temayül yoklamaları yapıldı. Şimdi de anketler yapılıyor. Kiminle kazanıp, kiminle daha çok fark atarız gibi değerlendirmeler elbette yapılıyordur. Biz, bu çalışmalara aldırmadan partimiz için çalışmalarımıza devam etmek zorundayız” dedi.
 
EN BÜYÜK PAY BAŞBAKANIMIZINDIR
Kambur, Kapaklı’nın zor çalışmalar sonucunda ilçe olduğunu belirterek “Kapaklı’nın nüfusu bazı illerden, birçok ilçeden de büyüktü. Biz Türkiye’de ilçe edilecek beldeler varsa bunların başında Kapaklı ilçe edilmelidir dedik. Nihayet Kapaklı ilçe oldu. Biz bundan ziyadesiyle memnun olduk. Bunda en büyük pay, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ındır” dedi. İlçelerde alınan oyların büyükşehre yansıyacağını belirten Kambur “Büyükşehirlerin diğer şehir belediyelerinden farkı çok büyük. Rakamla ifade edersek Büyük Şehir belediyelerine iki buçuk kata daha fazla ödenek veriliyor” ifadesini kullandı.
 
ROZETLER TAKILDI
Programın sonunda teşkilat binasının kurulması aşamasında yardımları dolayısıyla Türkan İbrahimoğlu’na Milletvekili Özlem Yemişçi tarafından hediye verildi. Üye çalışmalarına katkısı nedeni ile Büyük şehir belediye Başkan aday adayı Mustafa Yel tarafından kadın kolları üyesi Emine İstek’e; yine üye çalışmalarındaki üstün gayreti nedeni ile Şakir Sezgin’e hediye verildi. Program, partiye yeni katılanlara rozetlerinin takılmasının ardından sona erdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10