Sülün; “Her türlü işbirliğine hazırız”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün önceki gün Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Emrihan Aydın’?

Çorlu 19.11.2013 13:50:00 0
 Sülün; “Her türlü işbirliğine hazırız”
İŞ İNSANLARIN YARARINA PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ
Ziyaret kapsamında; ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ü ÇİSAD üyesi yaptı.  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ün ÇİSAD üyesi olmasından ötürü memnuniyet duyduklarını söyleyen Emrihan Aydın “Çorlu’da iş dünyasının çatı kuruluşu olan Çorlu TSO’nun başkanı Enis Sülün`ü ÇİSAD’da görmek gücümüze güç kattı. Çorlu TSO Başkanı’nın derneğimiz bünyesinde yer alması bizleri hem mutlu etti hem de sorumluluklarımızı arttırdı. Bundan sonra ÇİSAD olarak bize düşen görev Çorlu TSO ile işbirliği içerisinde olarak Çorlu’nun ve Çorlu’da faaliyet gösteren iş insanlarının yararına projeler geliştirmek olacaktır" dedi.
 
HER PROJEYİ DESTEKLERİZ
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de ÇİSAD üyesi olmaktan ötürü mutlu olduğunu ifade ederek: "Çorlu TSO olarak ÇİSAD ile her türlü işbirliğine ve güç birliğine hazırız. Üyelerimizin ve Çorlu`nun menfaatine olacak her çalışmayı, her projeyi destekleriz" diye konuştu.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10