ÇTSO heyeti, yaşam evini ziyaret etti

Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri önceki gün saat 17.30’da, Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Eğitim ?

Çerkezköy 20.11.2013 09:43:00 0
 ÇTSO heyeti, yaşam evini ziyaret etti
TEK SORUN AŞ
Açılışı bir süre önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından yapılan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Eğitim Öğretim ve Yaşam Evi’nde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya tarafından karşılanan ÇTSO heyeti, Çetinkaya’dan yaşam evi hakkında bilgiler aldı.
 
 
 
 
 
 
 
EN BÜYÜK SORUN YEMEK
Ziyarette ÇTSO’nun üyesi olan BSH, Siemens ve Arçelik firmalarının temsilcileri de katıldı. Her iki firma tarafından daha önce hediye edilen beyaz eşyalar için BSH-Siemens temsilcisi Muharrem Yamaç ve Arçelik Müdürü Mehmet Savaş’a teşekkür eden Hayrettin Çetinkaya en büyük sorunlarının yaşam evinde yemek bulunmaması olduğunu ifade etti.
 
ODALARI İNCELEDİLER
Çetinkaya, Yaşam Evinde dört engelli üyenin sürekli kaldığını belirterek bu sorunun çözülmesi halinde kimsesi olmayan engellilerin yaşam evinde kolaylıkla hayatlarını devam ettirebileceklerini ifade etti. BSH-Siemens temsilcisi Muharrem Yamaç, konunun düşünüldüğünü ancak bu konuda bir şey söyleyebilmenin görüşmeler sonrasında söz konusu olabileceğini ifade etti. ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Yaşam Evinde bulunan Takı Tasarım Odası, Ahşap Boyama Odası, Oyun Odası, Ebru Sanatı Odası, Bilgisayar Eğitim Odası, Mescit ve etkinlikler salonunu gezdi. Ziyarete ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10