Kardeş odadan Sülün’e ödül

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın kardeş şehiri olan Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası'nın kuruluşunun 20'inci yılında işbirliği içinde olduğu Trakya'nın tüm oda, borsa ve belediyelerini kutlam

Çorlu 20.11.2013 14:21:00 0
 Kardeş odadan Sülün’e ödül
PLAKET VERDİ
Kutlamaya; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim de katıldı. Kardeş oda olan Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoichev; 20. kuruluş yılı dolayısıyla  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e plaket takdim etti. Yambol TSO Başkanı  Stoicho Stoichev kuruluş yıldönümünde yaptığı konuşmada üyeler ve kentteki sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Bulgaristan dışından katılan konuklara teşekkür ederek "Bize kapılarınızı sonuna kadar açtınız. Sizin sayenizde bugüne kadar geldik ve bu kadar büyüdük" dedi.
 
İŞBİRLİÐİMİZ DEVAM EDECEK
Bulgaristan ve Türkiye arasındaki dostluk ve işbirliğine bu tür girişimlerin katkılar sağladığını söyleyen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Türkiye ile Bulgaristan ortak tarihi bağları olan iki komşu ülkedir. Bu tür ilişkiler, ticari anlamda olduğu kadar dostluk, barış ve iyi ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamaktır. Odamız ve Yambol TSO arasındaki işbirliğimiz devam edecektir" dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10