Ertem rölyef kursunu ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, belediye tarafından ücretsiz olarak verilen rölyef kursunu ziyaret etti.

Çerkezköy 20.11.2013 17:43:00 0
 Ertem rölyef kursunu ziyaret etti
“18 KURSİYER BULUNUYOR”
Dün saat 15.00’da Çerkezköy Belediyesi Amfi Tiyatro- el sanatları bölümünü ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kurs öğretmeni Yasemin Tokgöz ve kursiyerler ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hafta da üç gün devam ettiğini belirten Kurs öğretmeni Yasemin Tokgöz “Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 13.30 ile 17.30 saatleri arasında devam eden rölyef kursunda 18 kursiyerimiz bulunuyor.  Çalışmalarımız bir aydır devam ediyor.  Kursiyerlerimiz çok eğlenceli vakitler geçiyorlar ve çok güzel eserler de ortaya çıkmaya başladı” dedi.
 
 
“BÜYÜK SABIR VE ÖZEN GEREKİYOR”
Çerkezköy Belediyesi olarak sanatı desteklediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Kursiyerlerimiz Haziran ayına kadar kursa devam edecekler. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette rölyef kursunun büyük sabır ve özen gerektirdiğini gözlemledik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bütün Çerkezköy’lü vatandaşlarımızın belediye olarak açmış olduğumuz kurslara katılmalarını istiyorum. İnşallah dönem sonunda da kursiyerlerimiz kendileri açısından hem bir beceri yakalayacaklar hem de yaptıkları eserleri sergileyerek ailelerine katkı sağlayacaklardır” diye konuştu.
 
“İHTİYAÇLARINI BELEDİYE KARŞILAYACAK”
Kursiyerlerin kurs malzemelerini kendi imkanları ile temin ettiklerini öğrenen Ertem “Belediye olarak kursu biz açtık. Malzemeleri bundan sonra Çerkezköy Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Kursta eksik malzemelerini kurs öğretmeniniz vasıtasıyla bizlere bildirin. İhtiyaçların karşılanması ile ilgili Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan İnce’ye talimat verdim” dedi. Kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen Ertem, eserlerin kesme, keçeli kalemle rötuş, silikonla yapıştırılacak olan kağıtların bombeli bir görünüm kazanması için özel aletlerle ütüleme işlemini uygulamalı olarak yaptı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10