AKUT öğrencileri bilinçlendiriyor

Kilikadılılar Derneği ve Tekirdağ AKUT Operasyon Merkezi işbirliği ile Çorlu Vehbi Günaşti İlkokulunda ‘’AKUT Deprem Bilinçlendirme Semineri ‘’ gerçekleştirildi.

Çorlu 21.11.2013 10:54:00 0
 AKUT öğrencileri bilinçlendiriyor
ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER
Önceki gün Çorlu Vehbi Günaşti İlkokul Konferans Salonu ve sınıflarda düzenlenen seminere Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu, Kilikadılılar Dernek Üyesi Ali Hacıhasanoğlu, Tekirdağ AKUT Operasyon Merkezi Temsilcisi Murat Kılıç, Eğitim Seminer Sorumlusu Hasan Gönül, Lojistik Sorumlusu Seydi Acar, Okul Müdürü Yüksel Aygün, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çorlu Vehbi Günaşti ilkokulunda aynı anda Konferans Salonu ve sınıflarda Tekirdağ AKUT Tekirdağ Temsilcisi Murat Kılıç ve Eğitim Sorumlusu Hasan Gönül “Öğrencilere AKUT’un tanıtımı, çalışmaları, deprem öncesi yapılması gereken hazırlıklar, alınması gerek önlemler, deprem sonrası sıkıntıların giderilmesi bilincinin her zaman ve her yaşta canlı tutulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
1650 ÖÐRENCİYE EÐİTİM VERİLDİ
Vehbi Günaşti İlkokulunda 1-2. ve 3 sınıflardan oluşan toplam 1650 öğrenciye eğitim veren AKUT Gönüllüleri, deprem anında yanlışlıklara değinerek öğrencilerin bilgilerini tazeledi. Akut Temsilcisi Murat Kılıç “Gönüllü olarak yaptığımız bu seminerler sayesinde öğrencilerimiz yanlış bildiklerini düzeltmektir. Amacımız minik öğrencilerin sadece kendileri açısından değil, ailelerine de bu bilinci kazandırmaktır” dedi.
 
“HEPİMİZ GÖNÜLLÜYÜZ’’
Tek amaçlarının insanları deprem konusunda eğitmek olduğunu dile getiren Hasan Gönül “Gönüllülük esasıyla eğitim seminerlerini sürdürüyoruz. Bu yönde gelen bütün çağrılara olumlu cevap vererek seminerleri sürdürüyoruz” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10