Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

TÜMKASDER’in organize ettiği Peygamber Efendimizi an(la)mak konulu konferans ve Sakal-ı Şerif ziyaretine bürokratlar, siyasetçiler, basın mensupları, TÜMKASDER üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Manevi atmo

21.11.2013 16:38:00 0
 Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı
PERGAMBER EFENDİMİZİ ANLAMAK
Genel merkezi Çorlu’da olan Tüm Kastamonulular Derneği’nin (TÜMKASDER) organize ettiği Peygamber Efendimizi An(la)mak konulu konferansın sonunda Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Süleymaniye Camii İmam Hatibi’nin Kuran tilavetiyle başlayan programda Araştırmacı Yazar İsmail Cerit, Peygamber Efendimizi farklı özellikleriyle tanıtan bir konuşma gerçekleştirdi. Cerit, İslam Peygamberi Hz. Muhammed (sav) Efendimizi tanımanın gerçekten önemli olduğunu vurgulayarak, “Bugün toplumsal yapımızdaki manevi hastalıkların temelinde İslam Peygamberinin bizlere aktardığı dini doğru anlamamak, Peygamberi tüm yönleriyle tanımamak hastalığı yatmaktadır. Maneviyatımızı kuşatan bu rahatsızlıklardan kurtulmanın temel çaresi, İki Cihan Serveri Hz. Muhammed’e (sav) daha iyi ümmet olabilme bilincini ortaya koyacak bir bağlılığı sağlayabilmektir” dedi.
 
SAKAL-I ŞERİF ZİYARET EDİLDİ
Konferans sonrası TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık’ın salavatı şerifler eşliğinde Sandukasından çıkardığı Sakal-ı Şerif, binlerce salavat ve gözyaşlarıyla ziyaret edildi. Manevi atmosferi oldukça yüksek Sakal-ı Şerif ziyareti sonrasında gözyaşlarıyla, sevgi ve muhabbet haleleriyle kendilerinden geçen katılımcılara Kastamonu İbriğiyle Osmanlı Şerbeti ve Zemzem suyu ikram edildi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10