Kapaklı modernleşiyor

Çerkekzöy Haber – Kapaklı’da Gaziosmanpaşa Caddesi ve devamı olan Cumhuriyet Caddesi Aydınlatma projesi kapsamında modern dekoratif aydınlatma direklerinin montajına başlandı.

Kapaklı 21.11.2013 17:31:00 0
 Kapaklı modernleşiyor
44 DİREK NONTE EDİLECEK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ettiklerini ifade ederek “Bu projemizde ilçemiz girişindeki kavşağımızdan başlayarak Gaziosmanpaşa Caddesi boyunca 32 adet tekli dekoratif aydınlatma direği Yıldız kent Aile sağlık merkezi önüne kadar karşılıklı konulacak olup, yine 12 adet çift taraflı dekoratif aydınlatma direği ise Cumhuriyet caddesi orta refüjünden başlayarak cadde bitimine kadar konulacak '' dedi.
 
'' ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK''
Gaziosmanpaşa Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’ndeki kaldırımlarının yenileme çalışmalarının devam ettiğini ve çalışmaların tamamlandıktan hemen ardından asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Mandalı “Aydınlatma direkleri; gerek ilçemizin kimliğini ön plana çıkarması, gerekse İlçemizi görsel olarak en önemli yerlerinden biri olması sebebiyle seçimi özenle yapılması gereken bir ihtiyaçtır. Unutmayalım ki Aydınlık şehirler yaşam kalitesini arttırmaktadır” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10