Mandalı; “Hayat, insanlara sunulan en güzel armağandır”

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Müdürü Ahmet Öner, öğretmen Kaan Demirol ve öğrenciler ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

Kapaklı 22.11.2013 13:17:00 0
 Mandalı; “Hayat, insanlara sunulan en güzel armağandır”
ÇOCUKLAR, GELECEÐİMİZİN TEMİNATI
Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’na toplamda 43 takım öğrenci masa ve sandalyesi, 2 adet öğretmen dolabı, 1 adet öğretmen masası, 1 adet öğretmen sandalyesi, 1 adet akıllı tahta, 2 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet çok işlevli yazıcı, 1 adet 2+1 ses sistemi ve 1 adet de projeksiyon cihazı yardımında bulunduk” dedi. Mandalı, geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi şartlarda eğitim almaları için eğitime verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.
 
VAZGEÇİLMEZ BİR ÖÐE
Eğitim ve öğretimin amacının öğrencileri ve gençleri vatanını, milletini seven kendine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmek olduğunu ifade eden Mandalı “Eğitim ve öğretim öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlar. Gelişmiş ve çağdaş bir toplum oluşturmak istiyorsak eğitim ve öğretim sürecine, bu süreç içerisinde yarar sağlayacak bilgi, birikim ve donanıma önem göstermeliyiz. Eğitim ve öğretim toplumsal yaşamımızın şekillenmesinde, geleceğe yönelik adımların atılmasında ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşılmasında vazgeçilmez önemli bir öğedir” dedi.
 
HAYATIN DEÐERİNİ BİLMELİYİZ
Hayatın insanlara sunulan en güzel armağan olduğunu dile getiren Başkan Mandalı “Bunun değerini bilmek gerekir. Her nefes alışımızda ve verişimizdeki kısacık anı mutluluğa çevirmek gerekir. Bu mutluluğun temelinde iyi bir eğitim ve güzel bir gelecek saklıdır. Bir şeyler üretebilmek ve yaşamaya dair değerler ortaya koyabilmek için herkesin iyi bir eğitime ihtiyacı vardır. Günümüzde gelişen ülkelerde eğitim ön safhadadır. İyi bir gelişim için eğitim şarttır” ifadelerini kullandı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Sanayiciler ilköğretim Okul Müdürü Ahmet Öner, Kapaklı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımıza yapmış olduğu yardımlardan dolayı ve eğitime gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER    

0282 726 91 91
0282 747 65 10