“Çorlu siyasette yoksun bırakıldı”

Çerkezköy Haber - Türkiye Devlet Tiyatro Sanatçısı olan ve önceki gün bu görevden istifasını ederek CHP Çorlu Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayacağını belirten Orhan Kurtuldu adayl?

Çerkezköy 24.11.2013 10:05:00 0
 “Çorlu siyasette yoksun bırakıldı”
ÇORLU YOKSUN BIRAKILDI
CHP Çorlu İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Kurtuldu “Bu kentte yetişmiş biri olarak kentimize çok güzel değerler katacağıma inanıyorum. Çorluyu daha çağdaş, daha modern ve daha güzel bir kent haline dönüştüreceğim. Çorlu bence Trakya'nın bir çekim merkezi, Trakya'nın en büyük nüfusa sahip ilçelerinden birincisi, fakat bu Çorlu siyasette gereken değerleri almadı, yoksun bırakıldı” dedi.
 
TRAKYA'NIN KÜLTÜR MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ
Çorlu'yu Trakya'nın kültür merkezi haline dönüştürmek istediğini ifade eden Kurtuldu “Bunun yanı sıra Çorlu Kültür, Sanat ve Turizm merkezi olacak, turizm merkezi olan bir yerde ekonomide üst seviyelere çıkar, esnaf kazanır, ekonomisi yükselir. Çorlu'nun çevre, ulaşım, işsizlik sorunları var bizler projelerimizle bu sorunların üstesinden geleceğiz. Sosyal Belediyecilik anlamında bu sorunların hepsinin üstesinden geleceğiz. Ben Çorlu'yu Eskişehir modelinin ikincisini yaratmak için Belediye Başkanlığına talip oldum, buradan da sizlere söz veriyorum bir başka arkadaşım bu göreve layık görülürse bütün bilgim, becerim ve projelerimle destek vereceğim ve bu yüzden Belediyeden bana makam yada koltuk vermesini istemiyorum, ben bir tek koltuğa talibim o da insanların gönlünde ki koltuğa” diye konuştu.
 
İHA

0282 726 91 91
0282 747 65 10