Dericilik programı tanıtıldı

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu Dericilik Programı ve Namık Kemal Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuarı (NABİLTEM)’in TÜYAP İstanbul Dericilik Fuarı’nda (IDF-2013) tanıtımÄ?

Çorlu 25.11.2013 12:44:00 0
 Dericilik programı tanıtıldı
STANT AÇTILAR
Tanıtımda, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, NABİLTEM Müdürü Doç. Dr. Ömer Öksüz, NKÜ öğretim görevlileri ile bölüm öğrencileri bulundu. Çorlu MYO Dericilik Programı ile NABİLTEM, broşür ve hazırlanan görsel materyaller ile tanıtım görevlileri tarafından Üniversitemize ayrılan standlarda tanıtıldı. 
 
RAHATLIKLA İŞ BULABİLİYORLAR
Tanıtımda NKÜ Çorlu MYO Dericilik Programı’nın Türkiye’ de dericilik alanında üniversite düzeyinde eğitim veren 3 Meslek Yüksekokulu’ndan birisi olduğu belirtildi. Çorlu Deri Organize Sanayi Türkiye’nin en büyük deri işleme fabrikalarına sahip olduğu belirtilirken; Çorlu Meslek Yüksekokulu’dan mezun olan öğrencilerin bölgede rahatlıkla iş bulabildikleri söylendi. NKÜ bünyesinde kurulan Merkezi Araştırma Laboratuarı NABİLTEM'in, deri sanayinin ihtiyaç duyduğu kaliteye yönelik analizleri yapmasının yanında, AR-GE çalışmalarına destek verebilecek altyapıya sahip olduğu ifade edildi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10