Ordu; “Ben bu mevkiye halkın ve seçmenin desteği ile geldim”

İlçe Başkanlığı görevinden alındıktan sonra tek başına muhalefetini sürdüren Mustafa Ordu, dün saat 13.00’da basın mensupları ile bir araya geldi. Çerkezköy’de görülmekte olan bir dava

Çerkezköy 26.11.2013 19:35:00 0
 Ordu; “Ben bu mevkiye halkın ve seçmenin desteği ile geldim”
“KENDİMDEN BİLE ÖNDE GÖRÜYORUM”
Kapaklı İlçe Başkanlığına atanan Hayri Varol’a da yeni görevinde başarılar dileyen Ordu “Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın yeni ataması yapıldı. Fakat yine kürdan ile birşeyler karıştırmaya çalışanlar var. Hayri Varol için Mustafa Ordu’nun adamıymış diyorlar. Benim adamım diye bir olay yoktur. Hayri Varol’un sonuna kadar bu işi yapacağına kefilim. Bu bölgede değil Trakya’da A’dan Z’ye kadar ülkücü kaidesine uyacak bir kişi varsa, yönlendirecek kişi varsa o da Hayri Varol’dur. Hayri Varol’u kendimden bile önde görüyorum. Kapaklı Belediye Başkan Aday adayı Şefik Seren Gökkaya için de benim gönderdiğimi söylüyorlar. Aday olduktan sonra adaylığını duydum. Kapaklı halkı bu adayı seçerse verecekleri en ufak vergini hizmet olarak geri döneceğini bilmelidirler” dedi.
 
“BUNA İNANIRSAM HİZMET YAPARIM”
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Enes Kaplan’ın “Mustafa Ordu çok yoruldu, kendisini tatile çıkardık” sözünün hatırlatılması üzerine konuşan Ordu “Ben hiçbir zaman bu mevkilere hiçbir kademenin desteği ile gelmedim. Halkın ve seçmenin desteği ile geldim. Bu tercihi de kabul etmem. Bu zamana kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nde bileğimin hakkı ile kazandık. Bunu da son 2009 seçimlerde 5 belediyeden iki belediyeyi alarak göstermişizdir. Tekirdağ bölgesi Mustafa Ordu’ya ihtiyaç duyarsa ve ben de buna inanırsam sabah ceketimizi ve ayakkabımızı ve kravatımızı giyer milletin önünde kol kola çıkar hizmet yaparız. Bana partinin en ihtiyaç duyduğu yer sandık başına gidip de o sandığa sahip çıkmaktır. Bir siyasetçinin en büyük hizmet yapacağı yer seçim günü sandığına gidip, o gün oylarına sahip çıkıp o sandıkta kullanılacak oyların bazı kişilerce peşkeş çekilmesine engel olmasıdır” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10