Öğrenciye dayak iddiası

Tekirdağ’ da bir lise öğrencisi, kullandığı motora resim yapıştırması nedeniyle okul müdürü tarafından darp edildiğini iddia etti.

Tekirdağ 26.11.2013 19:37:00 0
 Öğrenciye dayak iddiası
TARTIŞMA BAŞLADI
İddiaya göre Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İ.B., kullandığı motosikletin plaka asılan bölümüne çizdiği kara kalem kadın resmini yapıştırıp okula geldi. İ.B., bir süre sonra motosikletle okul bahçesinde dolaşmaya başlayınca Okul Müdürü E.B.'nin müdahalesiyle karşılaştı. İddiaya göre müdür E.B., plakaya yapıştırılan resmin ne olduğunu sordu. Öğrenci İ.B. kadın resmi olduğunu söyledi. Okul müdürü motor üzerine yapıştırılmış kara kalem resmi çıkardı. Bir süre sonra okul müdürü ile öğrenci arasında tartışma yaşandı.
 
GEREĞİ YAPILACAK
İ.B., resmi elinden almaya çalışırken okul müdürünün kolunu ve boynunu sıktığını iddia ederek, "Okula motosikletle geldim. Çizdiğim resmi motorumun plaka kısmına yapıştırdım. Bunu gören okul müdürü E.B. bana tepki göstererek beni darp etti. Bunun üzerine ben de Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne gidip darp raporu aldığım. Hakkım olanı sonuna kadar savunacağım. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim” dedi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de gereğinin yapılacağını, konuyla ilgili disiplin soruşturması açılacağını söyledi.
 
İHA

0282 726 91 91
0282 747 65 10