Ecevit Çerkezköy’de anılacak

Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi, ölümünün yedinci yılında eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’i anacak. Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Erdal Darçın, 1 Aralık

Çerkezköy 28.11.2013 10:46:00 0
 Ecevit Çerkezköy’de anılacak
Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından düzenlenecek anma programıyla anılacak.
 
ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILACAK
Kıbrıs Barış Harekâtı kahramanı, eski başbakan Bülent Ecevit, Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından anılacak. ULUSDER Çerkezköy Şubesi Başkanı Erdal Darçın, 1 Aralık Pazar günü Güneşler Otel’de anma programı düzenleyeceklerini belirterek “Kıbrıs Barış Harekâtının Kahramanı, İşçi babası, Ulusal birliğin mimarı, darbelere direnen, Amerika’ya başkaldıran, adı hiçbir yolsuzluğa karışmayan, dürüst devlet adamı, inançlara saygılı, Atatürk Devrimlerinin bekçisi, demokratik hak ve özgürlüklerin yılmaz savunucusu Bülent Ecevit’i yad etmek amacıyla derneğimiz tarafından Pazar günü anma programı gerçekleştireceğiz” dedi.
 
TÜM ÇERKEZKÖY HALKINI DAVET ETTİ
Darçın, Bülent Ecevit’in Sosyal Demokratların ve Demokratik Solcuların yeni CHP ve DSP’nin, kısacası Türk Milletinin tasvip ettiği bir lider olduğunu ifade ederek “Eski Başbakan Bülent Ecevit, dürüstlüğü ve mütevazı yaşamıyla sağcısıyla ve solcusuyla Türk Ulusunun saygı ve sevgi duyduğu halkın Karaoğlan’ı, Büyük devlet adamı olarak tarihimizde yer almıştır. Bülent Ecevit’i Uusal Gençlik Derneği olarak 01 Aralık Pazar Günü saat 14.00 da Güneşler Otel’de düzenleyeceğimiz anma etkinliği ile yâd edeceğiz” dedi. Darçın anma programına tüm Çerkezköy halkını davet etti.
 
PROGRAMIN İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Programın içeriği ile ilgili de bilgi veren Darçın “Anma programımızda Kıbrıs Barış harekâtı sırasında Ecevit Hükümetinde Kültür ve Tanıtma Bakanı, Hükümet Sözcüsü, CHP eski Genel sekreter Yardımcısı ve TBMM Parti Sözcüsü, Basın Konseyi eski Başkanı, Hukukçu Gazeteci yazar Orhan Birgit ve NKÜ Saray Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi ‘Politik Liderlik ve Bülent Ecevit’ adlı kitabın yazarı Dr. Kaan Gaytancıoğlu katılacak” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10