Tapu Sicil Müdürlüğü’nü denetledi

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan 5442 Sayılı Kanunun 31/Ç maddesine istinaden önceki gün Çorlu Tapu Sicil Müdürlüğünde yapılan iş ve işlemleri yerinde denetledi.

Çorlu 29.11.2013 21:17:00 0
 Tapu Sicil Müdürlüğü’nü denetledi
VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİNİ GÖZLEMLEDİM
Yapılan denetim sonrasında açıklama yapan Kaymakam Doğan “İlçemiz Tapu Müdürlüğünde yaptığımız yeni hizmet binası düzenlemesiyle ve yeni başlayan memur takviyesiyle vatandaşlarımızın memnuniyetini gözlemledim. Vatandaşlarla bizzat konuşarak Tapu Müdürlüğünün iş ve işlemleri ile ilgili düşüncelerini dinledim. Tapu Müdürlüğünde işlem yaptıran vatandaşlar, müracaatlarının kolayca alındığını ve aynı gün işlemlerini yaptırarak tapularını aynı gün aldıklarını bizzat duymanın memnuniyeti yaşadım” dedi.
 
İŞLEMLERİN HIZLI YAPILMASI ÇOK ÖNEMLİ
İşlem bakımından Türkiye’nin en yoğun Tapu Sicil Müdürlüklerinden biri olan Çorlu Tapu Sicil Müdürlüğünde işlemlerin en kısa sürede en kolay ve şeffaf yapılmasının, ilçedeki devlet hizmetlerinin memnuniyeti açısından önemli olduğunu ifade eden Doğan Tapu Müdürlüğünde işlem için gelen vatandaşlarımız doğrudan veya internet kanalı ile yaptıkları başvuruları aldıkları sıra numarası ile kolay ve hızlı yapabilmektedir. Tapu Müdürlüğümüzde ki işlemler hızlı, kolay, şeffaf ve adil olarak yapılması bizim için memnuniyet vericidir. Örnek bir Tapu Sicil Müdürlüğünü vatandaşlarımızdan duymak ziyadesiyle memnuniyet verici olup bugün bizzat yerinde denetleyerek müşahede ettim, yapılan bu çalışmalardan dolayı İlçe Tapu Sicil Müdürümüzü ve personeli kutlarım” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10