Başbakan Çerkezköy’e geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 7 Aralık’ta Toplu Açılış Töreni’ne katılmak için Tekirdağ’a gelecek. Başbakanın Tekirdağ’daki programının ardından Çerkezköy’e de gelmesi bekleniy

Çerkezköy 1.12.2013 19:35:00 0
 Başbakan Çerkezköy’e geliyor
ADAYLARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
6 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde Tekirdağ merkez ilçe ve beldelerde yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını yapmak üzere Tekirdağ’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geceyi Tekirdağ’da geçirecek. 7 Aralık Cumartesi günü de yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını gerçekleştirerek burada halka seslenecek olan Erdoğan’ın Tekirdağ’da katılacağı programda Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adaylarını da açıklaması bekleniyor. 
 
ÇERKEZKÖY’E DE GELECEK 
Tekirdağ’daki program sonrası Başbakan Erdoğan’ın saat 13.00’da Çerkezköy’e gelmesi ve burada da yapımı tamamlanan Çerkezköy Adliyesi, Çerkezköy Otogarı, Çerkezköy Kent Konseyi Binası, Çerkezköy Kapalı Otopark, Atatürk, Barbaros ve Güveniş Caddeleri’nde yapımı tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışmaları ile Veliköy Hürriyet Meydanı projelerinin toplu açılışını yapması bekleniyor. Başbakan’ın Çerkezköy’e gelmesi beklenirken, açılışı yapılması planlanan binalarda da son hazırlıklar yapılıyor. Başbakan Erdoğan, Çerkezköy’deki programının ardından akşam saatlerinde Çorlu’da işadamları ile akşam yemeğinde bir araya gelecek. Geceyi Çorlu’da geçirmesi beklenen Erdoğan, 8 Aralık Pazar günü Edirne’ye geçerek Ergene üzerinde kurulan ilk arıtma tesisinin açılışını yapacak.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10