Projeler bir bir hayata geçiyor

Projelerini bir bir hayata geçiren Kapaklı Belediyesi, Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi aydınlatma projesi kapsamında da çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 3.12.2013 13:11:00 0
 Projeler bir bir hayata geçiyor
YÜZDE 65 TASARRUF SAÐLANACAK
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “İlçenin önemli caddelerinden olan Gaziosman Paşa Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi  daha modern görüntü kazandırmak amacıyla değişik renk ve dekoratif şekildeki aydınlatma direkleri dikiliyor. Yeni aydınlatma direkleri sayesinde hem yüzde 65 enerji tasarrufu sağlayacak hem de caddenin daha çok aydınlatılmasını sağlayacak” dedi.
 
KAPAKLI’NIN ÇEHRESİNİ DEÐİŞTİRİYORUZ
Göreve geldikleri günden beri başlattıkları hizmet seferberliğinde her geçen gün daha da güçlenerek Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ettiklerini ifade eden Mandalı “Bu projemizde ilçemiz girişindeki kavşağımızdan başlayarak Gaziosmanpaşa Caddesi boyunca 32 adet tekli dekoratif aydınlatma direği Yıldızkent Aile sağlık merkezi önüne kadar karşılıklı konuldu. Yine 12 adet çift taraflı dekoratif aydınlatma direği ise Cumhuriyet caddesi orta refüjünden başlayarak cadde bitimine kadar konuldu.Ayrıca Çevre düzenlemeleri ve kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra  mevcut caddelerimizde  asfalt yol yapım çalışmalarına başlanacak” dedi.
 
HALK EN İYİSİNE LAYIK
Aydınlatma direklerinin; gerek İlçenin kimliğini ön plana çıkarması, gerekse İlçenin görsel olarak en önemli yerlerinden biri olması sebebiyle seçimi özenle yapılması gereken bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Mandalı “Seçim yapılırken amaca uygunluk, kullanışlılık, estetiklik, dayanıklılık, ekonomiklik ve çevre uyumluluk gibi hususlar ön plana çıkar. Bizler bunların hepsini düşünerek doğru zamanda doğru projelerle halkımızın karşısındayız. Unutmayalım ki aydınlık şehirler yaşam kalitesini arttırmaktadır. Halkımızından aldığımız güç ve hayırduaları ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımız hizmetlerin her şeyin en iyisine layıklar’’ dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10