Denim By Premiere Vision Paris 2013 Fuarına katıldılar

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Paris Fuar Heyeti, Denim By Premiere Vision Paris 2013 (Denim Kumaş, Denim Konfeksiyon, Aksesuar ve Teknoloji Fuarı) ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Çorlu 3.12.2013 15:46:00 0
 Denim By Premiere Vision Paris 2013 Fuarına katıldılar
GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ ALDILAR
Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çeken ülkenin en büyük fuarlarından biri olarak kabul edilen ve Paris'te düzenlenen fuara katılan, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Basın Mensupları'nın bulunduğu heyet, firmaların sergiledikleri tekstil ürünlerinden oluşan standları ziyaret ederek Fransa pazarında sektörel bazdaki gelişmeler hakkında bilgiler aldı. Fransa'da temaslarda bulunan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti T.C. Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu, Paris Ticaret Müşaviri Mehmet Cem Topbaş, Fransa Aktif İşadamları Derneği (FATİAD) ve Fransa Girişimciler ve Yöneticiler Feredasyonu’na (FEDİF) ziyarette bulundu.
 
BÜYÜKELÇİYİ DE ZİYARET ETTİLER
Çorlu TSO Heyeti; Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu'nu da ziyaret etti. Çorlu TSO heyeti tarafından gerçekleştirilen ziyarette Türkiye ve Fransa arasında yaşanan vize sorunları ve ülke ile ilgili genel bilgiler hakkında konuşuldu. T.C. Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu; Türkiye Fransa ilişkileri, Fransa'da yaşayan Türk vatandaşlarının karşılaştıkları sorunlar ve Türkiye-Fransa arasında yapılabilecek yatırım fırsatları hakkında bilgiler verdi. Ziyarette konuşan ve odamız hakkında bilgiler veren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye'nin ilk odalarından biridir. 1958 yılında kurulan ve Çorlu'nun ekonomik hayatında önemli bir yeri olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın üye sayısı Çorlu'nun gelişmesine paralel olarak artmaktadır. Türkiye'nin en büyük üretim merkezlerinden biri olan Çorlu; artan nüfusu, üretim hacmi, ulaşım olanakları ve jeopolitik konumuyla Türkiye'nin yatırım bölgesi haline gelmiştir. Bölgemizin Fransız yatırımcılar tarafından da değerlendirilmesini umut etmekteyiz” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10