Orhan; “Kapaklı’da rüzgar AK Parti’den yana esiyor”

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ve AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Akın Yılmaz, İrfan Demir, Ercan Üçel, Recep Bıyık, Mustafa Çetin ve Salih Bezgin dün Çerkezköy Haber

Çerkezköy 3.12.2013 18:27:00 0
 Orhan; “Kapaklı’da rüzgar AK Parti’den yana esiyor”
SIKINTI YAŞAMIYORUZ
Seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Orhan, “Kapaklı’da rüzgâr AK Parti’den yana esiyor. Aday adaylığı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Partimize zarar verecek bir eylem söz konusu olmadı. Bundan sonra da olmayacağını söyleyebilirim.  Aday adaylarımızın her biri toplumda saygınlığı olan kişiler. Önümüzde ki günlerde adayın belirlenmesi durumunda bu birlik ve beraberlik bozulmadan devam edecektir. Biz birliğimizi koruduğumuz taktirde Kapaklı’da seçimi kazanmamamız söz konusu olmayacaktır. Halkımızın teveccühü AK Partinin kazanacağı yönünde” dedi.
 
SEÇİME GİRECEĞİNİ ZANNETMİYORUM
İlçe Başkanı Orhan, aday adaylarının hem broşür dağıtıp hem de partiye üye çalışmalarını sürüdüklerini ifade ederek “Hem belediye aday adayı arkadaşlarımız hem de meclis üyesi arkadaşlarımız özverili çalışmalara imza atıyor. Her gün beş ayrı noktada üye çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi. Şaban Kardeş’in Kapaklı’daki mevcut belediye başkanı İrfan Mandalı’nın bu seçimde konumunun ne olacağını sorması üzerine konuşan Orhan “Mandalı’nın seçimlere gireceği ihtimalini vermiyorum. Kaldı ki yaklaşık beş yıldır Kapaklı’ya göçle gelen insanların çoğunluğunu İstanbul seçmeni oluşturuyor. Bu kesim seçmen ucuz şeylerle kandırılacak seçmen profilinin dışında. Benim söylediklerimi Mandalı’nın kendisi de belirtiyor. Mahkeme dosyaları, Mandalı’nın önündeki en büyük engel. Mandalı bunların farkında. Mandalı’nın CHP kanadından seçime girmesi de bu aşamadan sonra imkânsızlaştı. Çünkü müracaatlar bitti” dedi.
 
AK PARTİ’NİN ŞEVKATİNE İHTİYACI VAR
Kapaklı’da CHP ve AK Parti telaffuz edilirken MHP’nin seçimin bir parçası olarak değerlendirilmemesinin nedenini^n sorulması üzerine de konuşan Orhan “Bu güne kadar yapılmış olan anketlerin sonuçlarına bakıldığında Kapaklı’da iki partinin varlığından söz ediliyor. Bunlar AK Parti ve CHP’dir. Bu sonuçlar ışığında yaptığımız değerlendirmelere dayanarak AK Parti’nin kazanacağını söyleyebiliyoruz” ifadelerini kullandı. AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından İrfan Demir de Kapaklı’da yaşayan her insanın AK Parti’ye bir oy borcu olduğunu ileri sürerek “Kapaklı’yı ilçe, Tekirdağ’ı büyük şehir etmesi nedeni ile AK Parti desteklenerek vefa borcu ödenmelidir. Kapaklı yeni doğmuş bir çocuk gibidir. Gelişip büyümesi için AK Parti’nin şefkatine ihtiyacı var” dedi.
 
“KAPAKLI 10 YIL KAYBETTİ”
Aday adaylarından Akın Yılmaz da, Kapaklı’nın on yıl kaybettiğini, bir beş yıl daha kaybetmemesi için AK Parti belediyeciliğinin Kapaklı’da tesis edilmesi gerektiğini belirtirken, Ercan Üçel ise Kapaklı’nın kazanılması için çalışmalarına Tekirdağ’ın büyük şehir edilmesiyle birlikte başladıklarını belirterek “Çalışmalarımız neticesinde diğer partilerden açık ara öndeyiz” dedi. Kapaklı ile Çerkezköy kıyaslandığında Çerkezköy’ün oturmuş bir ilçe, Kapaklı’nın ise köy konumunda olduğunu ifade eden Salih Bezgin ise “Kapaklı’da sosyal, kültürel hiçbir tesisi bulunmuyor. Kaldırım, cadde, alışveriş merkezi, halk pazarı gibi tesisler henüz olmadığı gibi, AK Partinin belediyeyi kazanamaması halinde bu hizmetlerin uzun yıllar daha verilemeyecek” dedi. Aday adaylarından Recep Bıyık da yıllarını boşa geçiren Kapaklı’nın ilçe olmasıyla fiziki şartlarının da değişeceğini belirterek “Halkımızın Kapaklı’da AK Partiye teveccüh göstermesinin nedeni iktidarın hizmetleridir. AK Partinin kazanması Kapaklı Halkının kazanımı olacak” dedi.
 
KAPAKLI’NIN AK PARTİ’YE İHTİYACI VAR
2009 yerel seçimlerine Demokrat Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak giren ve 2014 seçimlerinde de AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Çetin de belirledikleri stratejilere bağlı kalarak çalışmalarını yürüttüklerini ve çalışmalarında belirledikleri hedefleri yakaladıklarını ifade ederek “Adapte olduğumuz hedeflerimiz bizi nihai sonuca ulaştıracak. 30 Mart sabahı ekibimizle Kapaklı’ya hizmet etmeye başlayacağız” dedi. Çetin, Kapaklı halkının AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu ileri sürdü.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10