Kızılpınar’da gündem “elektrik”

Kızılpınar Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı dün saat 14.30’da yapıldı. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın katılmadığı toplantıda meclise Ramazan Çokbilir

Çerkezköy 4.12.2013 16:09:00 0
 Kızılpınar’da gündem “elektrik”
DEFALARCA DİLEKÇE YAZDIK
Meclis üyelerinden Nevzat Teker, Yavuz Kütük, Ahmet Günay, İbrahim Eren, Nihat Malkoç, Pir Murat Gök, Cevdet Öztürk ve Celal Yeşilyurt’un katıldığı toplantı gündemsiz yapıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından toplantının dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Vekili Ramazan Çokbilir, vatandaşların Kızılpınar’da elektrik kesintilerinden şikayet ettiğini belirterek “Günde en az 3 defa elektrik kesiliyor. Vatandaşların elektrikli cihazları yanıyor. Tredaş’a bu konuda pekçok defa dilekçe yazmamıza rağmen sorun çözülmedi” dedi.
 
BU SORUN ÇÖZÜLMELİ
Özellikle Terzi Caddesi’nde günde yaklaşık 10 kez elektriklerin kesildiğini söyleyen Çokbilir “Kızılpınar’a doğalgaz geldi. İnsanlar artık doğalgaza bağlandı. Havalar soğuyor. Elektrik olmayınca doğalgaz da kullanılamıyor” diyerek vatandaşların biran önce bu sorunun çözülmesini istediğini belirtti.  Meclis üyesi İbrahim Eren de “Vatandaşlar elektrik faturalarını ödemeyi bir gün geciktirse elektrikleri kesiliyor. Ayrıca 20 TL açma-kapama parası da alıyorlar. Vatandaşların mağduriyeti biran önce giderilmeli” dedi. Meclis Üyesi Pir Murat Gök de Kızılpınar’daki asfaltlama çalışmalarını sordu. Gök’ün sorusuna cevap veren Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, kış şartlarında asfaltlama çalışması yapılamadığını, sadece bozuk yolların dolsurularak onarılabildiğini belirtti. Meclis üyeleri, vatandaşların yanmayan sokak lamları nedeniyle de büyük sorunlar yaşadığını ifade etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10