“Böyle sıkıntıların yaşanması doğru değil”

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinin ardından geziyle ilgili izlenimlerini paylaştı.

Çerkezköy 5.12.2013 11:05:00 0
 “Böyle sıkıntıların yaşanması doğru değil”
ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİK
Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Pazar günü saat 22.00’da Ankara’ya gittiklerini anımsatan Çetinkaya “Ankara gezisinde Anıtkabir ve TBMM’yi ziyaret ettik. Pazartesi günü saat 09.00’da Anıtkabiri ziyaret ettik. Bizimle birlikte İstanbul Gazi Osman Paşa Sakatlar Derneği üyeleri de vardı. Askeri erkânla birlikte Atatürk’ün mozolesine çelenk koyduk. Bu bizim için çok onur verici bir durum oldu. Akabinde Anıtkabir Müzesini gezdik. Misakı Milli anı defterine engelli arkadaşlarım adına günün mana ve önemini belirten anımızı yazdım ve imzaladım. Anıtkabir gezimiz saat 12.30’a kadar devam etti” dedi.
 
SIKINTI YAŞADIK
Çetinkaya, Anıtkabir’de merdiven asansörünün ağır hareketi ve bozulması nedeni ile tekerlekli sandalye kullanan dernek üyelerinin sıkıntı yaşadığını ifade ederek “Böyle bir sıkıntının yaşanmansa üzüldük. Kararların alındığı en büyük makamda böyle sıkıntıların yaşanmasını doğru bulmadım. Anıtkabir’i ziyaretimiz sonrasında saat 13.00’da TBMM’ye hareket ettik. Bizleri mecliste Milletvekilimiz Ziyaettin Akbulut ve Candan Yüceer’in danışmanları karşıladı. Genel Kurul salonu hakkında üyelerimizi bilgilendirdiler. Meclis gezimiz Akbulut ve Yüce er’in ortaklaşa verdiği öğle yemeği ile son buldu” dedi. Gezi programlarına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un hazırlattığı akşam yemeği ile devam ettiklerini ifade eden Çetinkaya “Ankara gezimize tahsis ettiği otobüs dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem’e, onurumuza öğle yemeği veren Milletvekillerimiz Candan Yüceer ve Ziyaettin Akbulut’a, kendisi olmadığı halde  akşam yemeği  ile bizleri onurlandıran Yaşar Kuş’a ve geziye katılan üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10