“Üniversitemiz kısa zamanda büyüdü”

Namık Kemal Üniversitesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği Protokolü çerçevesinde, birim ve bölümler hakkında bilgi vermek ve NKÜ ile ilgili sorularını cevaplandırmak amacıyla TanıtÄ

Tekirdağ 5.12.2013 11:11:00 0
 “Üniversitemiz kısa zamanda büyüdü”
BÖLÜMLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Tekirdağ Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğretmenlerine yönelik düzenlenen NKÜ Tanıtımı Bilgilendirme Toplantısı’na Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, akademik ve idari personel katıldı. Tanıtımın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, üniversitenin birimleri ve birimlerin bölümleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
 
KISA ZAMANDA BÜYÜDÜ
Prof. Dr. Şefik Kurultay, “ 2006 yılında kurulan Üniversitemiz çok kısa bir zaman diliminde hızla büyüme kaydetmektedir. Üniversitemiz 8 Fakülte, 3, Enstitü, 1 Konservatuar, 3 Yüksekokul, 11 Meslek Yüksekokulu,  7 Araştırma ve Uygulama Merkezi ve 5 Bölüm Başkanlığı ile toplam 38 birimle akademik çalışmalarını yürütmektedir. Üniversitemiz, 27 bine yaklaşan öğrenci ve 1213 akademik ve idari personel sayısıyla Türkiye’nin en dinamik üniversiteleri arasında yer almaktadır.“ dedi. NKÜ tanıtım filminin izletilmesinin ardından NKÜ web sitesi ile universitetercihleri.com adresleri hakkında bilgi verildi. Toplantının ardından Tanıtım Günleri Programı çerçevesinde öğretmenlere NABİLTEM ve Fen Edebiyat Fakültesi Laboratuarları,  Spor Kompleksi, Merkezi Kütüphane ve Akademia Restoran gezdirilerek, gerçekleştirilen faaliyetler anlatıldı. Öğretmenler Toplantıda anlatılan faaliyet ve uygulamaları yerinde görme fırsatı buldu.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10