Atalay’dan Ertem’e sürpriz ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, dün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy 6.12.2013 15:26:00 0
 Atalay’dan Ertem’e sürpriz ziyaret
ÇERKEZKÖY’DE BÜYÜK HİZMETLER YAPTI
Atalay, saat 09.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret ederken, Atalay’a ziyarette Özel Kalem’i Arif Terzioğlu da eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırklareli’ndeki programına katılmak üzere Pınarhisar’a gideceğini söyleyen Mehmet Atalay, “Öncesinde Çerkezköy’e uğrayarak Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Kendisinin Çerkezköy’de büyük hizmetler yaptığını biliyoruz” dedi. Çalışmalarından dolayı Ertem’e teşekkür eden Atalay, “Pınarhisar’daki programın ardından dönüş yapacağım için Cumartesi günü Çerkezköy programına katılamayacağım” dedi.
 
 
GAZETELERİN SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Atalay’a teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “İnşallah sevdiğimiz abimiz Mehmet Atalay’ı daha sık görürüz.  Kendisi Basın İlan Kurumu Genel Müdürü olduğu için yerel gazetelerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor” dedi. Ziyaretin ardından Atalat, Çerkezköy Belediye binası önünde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve meclis üyesi Nuran Yeşil ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10