MHP’nin Kapaklı adayı ''Yücel'' oldu

MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Kapaklı Belediye Başkan Adayı, MHP 3. Aday Takdim Toplantısı’nda açıklandı. MHP, 30 Mart 2014’te yapılacak seçimlere Tekirdağ’da Prof. Dr. Nail

Çerkezköy 8.12.2013 15:17:00 0
MHP’nin Kapaklı adayı
“MHP HER ZAMAN HESAPLAŞMAYA HAZIRDIR”
Dün saat 14.15’te düzenlenen 3. Aday Takdim Toplantısı’nda konuşan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Türkiye’nin tüm seçim bölgelerinde yurdun her köşesinde en iyi sonuca ulamak için mücadele vereceklerini belirterek “30 Mart 2014 günü bunun için tarihi bir fırsat sunacaktır. İktidara vade biçilmeli, geldiği gibi gideceğinin işareti verilmelidir. AK Parti inişe geçmeli, sandığa çakılmayla son bulacak mukadder günlere alışmalı ve hazırlık yapmalıdır. Türk milleti AK Parti yarasını kangrene dönüşmeden, kesip atmalıdır” dedi. MHP’nin her şart ve ortamda AK Parti ve diğerleri ile kaçınılmaz hesaplaşmaya hazır olduğunu ifade eden Bahçeli “Bunu başaracak kadro, milliyetçi irade, cesur ruh buradadır. Türk milletinin yüz akı, kalp atışı, milliyetçi ülkücü hareket bu salonda çağlamakta, Türk ve İslam’ın yaşandığı her yere umut saçmaktadır” dedi.
 
“30 MART DEMOKRASİ İMTİHANIDIR”
30 Mart 2014 seçimlerinin tarihi bir dönüm noktası ve kritik bir yol ağzı olduğunu vurgulayan Dr. Devlet Bahçeli “30 Mart bir milattır ve demokrasi imtihanıdır. Milli kimliğimizin korunması için 30 Mart virajı mutlaka alınmalıdır. 30 Mart seçimleri ahlakla arsızlığın, doğrulukla yalanın, milli vicdanla sömürge yandaşlığının, yurdum diyenlerle talan peşinde koşanların karşılaşmasına tanık olacaktır. Harama karşı helalin seçimi olacaktır. Yozlaşmaya karşı yakınlığın, dostluğun seçimi olacaktır. Bu seçimlerde Türkiye toparlanmalı, Türk milleti uyanmalıdır” diye konuştu.
 
KAPAKLI’NIN ADAYI DR. ÖZKAN YÜCEL
Dr. Devlet bahçeli’nin konuşmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz tarafından aday takdimi yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz açıklanırken Kapaklı’da ise seçimlere 2009 yılında MHP’den Karaağaç Belde Belediye Başkanlığına seçilen Dr.Özkan Yücel ile girileceği açıklandı. Diğer İlçelerden adaylar ise şöyle: MHP Çorlu Belediye Başkan Adayı İsmail Güleroğlu, Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Arif Yalçın, Malkara Beledie Başkan Adayı Ersin Kaçar ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Tümay Uncu”. Tekirdağ’da Çerkezköy, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Saray ve Şarköy Belediye Başkan Adaylarının da önümüzdeki günlerde açıklanması beklenirken; MHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Oktay Temel’in aday tanıtım programına katılmaması, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel’in aday olacağı söylentilerini güçlendirdi. MHP Çerkezköy İlçe Yönetiminin bugün bu yeni gelişmeyle ilgili açıklama yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu oldu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10