İş Güvenliği Uygulamaları anlatıldı

Çorlu Kent Konseyi tarafından Eğitim Günleri Projesi kapsamında “İş Yasası Çerçevesinde İş Güvenliği Uygulamaları” konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Mustafa YeÅ

Çorlu 9.12.2013 11:17:00 0
 İş Güvenliği Uygulamaları anlatıldı
İŞVEREN VE İŞÇİLERLE İLGİLİ TEFERRUATLARI ANLATTI
Çorlu Belediyesi hizmet binasında bulunan toplantı ve seminer salonunda sekizincisi gerçekleştirilen eğitim programında Mustafa Yeşildal, 6331 sayılı İş Güvenliği Kanununda yeni değişen tüzük ve maddeler doğrultusunda işveren ve işçilerle (çalışan) ilgili teferruatlı bilgiler verdi.
 
KATILIM BELGESİ VERİLDİ
88 kişinin katıldığı eğitim programının sonunda Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Mustafa Yeşildal’a plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca eğitime katılan herkese katılım belgesi verildi. Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Bu seminerlerimizin amacı, halkın istek ve beklentileri doğrultusunda eğitici ve geliştirici konuları insanlara sunabilmektir. Bir sonraki seminerimiz 21 Aralık Cumartesi günü Gökhan Akdağoğlu’nun vereceği ‘AR-GE, İnovasyon ve KOSGEB Destek Projeleri Hazırlama Eğitimi’ konusuyla devam edecektir. Herkesi seminerimize davet ediyoruz” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10