Artık tüm okullar doğalgazla ısıtılıyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçede eğitim-öğretim verilen ve katı yakıt kullanılan tüm okulların doğalgaz dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını açıkladÄ?

Kapaklı 9.12.2013 11:36:00 0
 Artık tüm okullar doğalgazla ısıtılıyor
DÖNÜŞÜMLER TAMAMLANDI
Başkan Mandalı, Kapaklı’da bulunan ve kömür ile ısıtılan bütün okulların doğalgaz dönüşümünün yapıldığını ifade ederek “Doğalgaz Dönüşümü Yapım işi İhalesi 15 Ağustos Perşembe günü yapıldı. Komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından 364 bin TL sözleşme bedeli ile Astek Mühendislik firmasına ihale edildi. Eylül ayı itibari ile çalışmalara başlayan yüklenici firma geçtiğimiz gün itibariyle ilçedeki tüm okulların doğalgaz dönüşümünü tamamladı” bişlgisini verdi.
 
EĞİTİME DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Belediye olarak okullara her zaman yardım ettiklerini ifade eden Mandalı, okulların her türlü eksiğini gidermeye çalıştıklarını belirterek “Her türlü bakım onarım çalışmasını elimizden geldiğince yapmaya gayret ettik. Öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim-öğretim görebilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bu çerçevede attığımız en önemli adımlardan biri de katı yakıtla ısınan okullarımızın doğalgaz dönüşümünü gerçekleştirmek oldu” dedi. Eğitime desteklerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini dile getiren Mandalı, “Gerçekleştirilen doğalgaz dönüşümü çalışması tüm ilçeye hayırlı olsun” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10