Mandalı “İlçemizi layık olduğu düzeye taşıyacağız”

Kapaklı’nın ilçe statüsüne alınmasının birinci yılı dolayısıyla açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı 6 Aralık 2012 tarihinde ilçe statüsüne yüksel

Kapaklı 9.12.2013 11:55:00 0
 Mandalı “İlçemizi layık olduğu düzeye taşıyacağız”
BİRİNCİ YILI GERİDE KALDI
Kapaklı’nın tarihçesi ile ilgili bilgiler veren Mandalı “Kapaklı 31 Aralık 1985 tarihine kadar köy tüzel kişiliğinde hizmet verdi. Kapaklımız 1 Ocak 1986 tarihinde belde belediyesi oldu. 6 Aralık 2012 tarihine kadar belde statümüz devam etti. Bu tarihten sonra da Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla biz de ilçe statüsüne yükseldik. Kapaklı halkı olarak ilçe olmamızın 1’inci yılını geride bırakmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.
 
ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Mandalı, değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan bir ilçe olma yolunda ilerlediklerini ifade ederek “Şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimiz. İlçemizi, sizlere yakışır biçimde geliştirmek, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir ilçe oluşturmak, vatandaşlarımızın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm üretebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ
İlçeyi el birliği, güç birliği ve gönül birliğiyle eğitim, bilişim ve teknoloji alanında, layık olduğu düzeye taşıyacaklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “İlçemizi kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10