İçki masasında arkadaşını öldürdü

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak’ta bulunan bir binada önceki akşam meydana gelen cinayet insanın kanını dondurdu.

Kapaklı 11.12.2013 19:38:00 0
 İçki masasında arkadaşını öldürdü
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
 
İddiaya göre olay şöyle gelişti;  İki aydır Kapaklı Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak’ta bulunan bir dairede birlikte kalan İsa Ercan (52) ve Kadir Akbal (45) önceki akşam bir süre alkol aldıktan sonra saat 00.30 sıralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın küfürleşmeye dönüşmesi üzerine Kadir Akbal ilk olarak bıçakla İsa Ercan’ı yaraladı. Daha sonra sinirini alamayan Kadir Akbal evde bulunan içki şişeleri ile İsa Ercan’ın başına defalarca vurdu. İsa Ercan’ın yüzünü tanınmaz halde bırakarak öldüren Kadir Akbal olay yerinden hızla uzaklaştı.
 
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
 
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine adrese giden polis ekipleri, İsa Ercan’ı kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin yaptığı incelemede İsa Ercan’ın öldüğü tespit edildi. Vatandaşların bildirdiği eşkal üzerine İsa Ercan’ı, ev arkadaşı Kadir Akbal’ın öldürdüğünü tespit eden ekipler geniş çaplı araştırma başlattı. Öte yandan İsa Ercan’ın cesedi Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş’in yaptığı incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
 
CEZAEVİNE KONULDU
 
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayeti işleyen Kadir Akbal’ı olaydan on beş dakika sonra kıskıvrak yakaladı. Başarılı operasyonla göz altına alınan Kadir Akbal Kapaklı Polis Merkezine getirildi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından ifadesi alınan cinayet zanlısı Kadir Akbal dün öğle saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Katil zanlısı akşam saat 18.00 sıralarında tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine konuldu.
 
Haber / Şaban KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10