Yaşar Kuş, “Omuz omuza vererek bu işi götüreceğiz”

2014’te yapılacak olan oda seçimleri için yeniden adaylığını açıklayan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Kızılpınarlı üyelerle bir araya geldi.

Çerkezköy 15.12.2013 14:22:00 0
 Yaşar Kuş, “Omuz omuza vererek bu işi götüreceğiz”
15 YILDIR BU GÖREVİ YAPIYORUM
 
Kızılpınar Güzeltepe Mahallesi’ndeki Buzkuşlar Kıraathanesi’nde dün saat 11.00’da üyelerle bir araya gelen Kuş “15 yıldır Cenab-ı Allah bize bu görevi yapmayı nasip etti. Bugün daha güzel bir kadroyla karşınıza çıktık. Elimizden geldiğince üyelerimize hizmet etme gayreti içinde olduk. İçinizde kalbini kırdığım arkadaşlar olmuştur. Hepsinden özür diliyorum. Bundan sonra nasip olursa bir kez daha adaylığımı açıklıyorum” dedi. Yaşar Kuş, güçlerinin yettiğince daha güzel kadrolarla bu hizmete talip olduklarını ifade etti.
 
 
2 HİZMET BİNASI KAZANDIRDIK
 
Yaşar Kuş, görev yaptığı 15 yıldır odaya iki hizmet binası kazandırdıklarını dile getirerek “Yeni dönemde eğer seçilirsek odaya servis araçları için kurtarıcı kazandırmak istiyoruz. Bazı aday arkadaşlar bu seçim süreci ile ilgili birşeyler söylüyor. Boş konuşmamızın anlamı yok. Odamızın tek geliri aylık 107 TL olan üye aidatıdır. İnşallah omuz omuza vererek bu işi götüreceğiz” dedi. 2014’te yapılacak seçimlerde Yaşar Kuş’un lisetesinde Kızılpınarlı oda üyelerini temsil edecek olan Cemal Buzkuş da “Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 2014’te yapılacak Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri kapsamında desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10