Kulüpler arası Taekwondo şampiyonası Çerkezköy’de yapıldı

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü tarafından organize edilen kulüpler arası Taekwondo şampiyonası Pazar günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir coşku içind yapıldı. Müsabakalara

16.12.2013 15:21:00 0
 Kulüpler arası Taekwondo şampiyonası Çerkezköy’de yapıldı
Çerkezköy Haber – Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda hafta sonunda Taekwondo turnuvası gerçekleştirildi.
 
KAPALI SPOR SALONU’NDA YAPILDI
 
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından konuşmalara geçildi. Organizasyonu düzenleyen Çerkezköy  Şampiyon Spor Kulübü başkanı ve antrenörü Vural Ayaz, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: “ Her aile evladının spor yaparak bir yerlere gelmesini  ister  , bizlerde antrenörler olarak  onların duygu ve düşüncelerini en iyi şekilde anlayan kişiler olarak sporcularımızın başarılı olabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz . Yapılan bu müsabakalar ile kısa zamanda milli takıma sporcular kazandıracağımıza inanıyorum .2014 yılı bizim için , ilçemiz için ve ülkemiz için çok parlak bir yıl olacak ve bundan sonraki yıllarda daha başarılı olacağız” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Kendilerine her zaman destek verenlere de teşekkür eden Ayaz “ Bizlere her zaman destek veren , yardımcı olan , güvenliğimizi sağlayan ve bizlere bu imkanları veren Belediye Başkanımız Ali Ertem’e, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, İlçe Emniyet  Müdürümüz Adem Tuncel’e, İl Spor Müdürlüğümüze huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
 
Organizasyonlara her zaman destek verdiklerini ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Sporcularımızın , antrenörlerimizin , hakemlerimizin , idarecilerimizin ve ailelerimizin yanındayız . Taekwondo sporuna gösterilen ilginin bu kadar fazla olması bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Ülkemiz Taekwondo sporunda çok başarılı ve daha başarılı olacak . Organizasyonu düzenleyen Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Vural Ayaz’a böylesine güzel bir müsabaka düzenleyip bizleri bir araya getirdiği için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca organizasyonda emeği geçen tüm ekibe , ailelerimize , sporcularımıza , antrenörlerimize , hakemlerimize , Spor il müdürlüğümüze , İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ,  sağlık birimlerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve  yarışmalara katılan tüm sporcularımıza , antrenörlerimize , başarılar diliyorum” dedi.
 
ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
 
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları verildi.
Minik bayanlar +59 kg ‘ da birinci olan Begüm Ermantaş’a, ikinci Zümre Nur Yılmaz’a,
üçüncü Sevda Nur Muratdağı’ya, üçüncü Aslı Acar’a madalyalarını Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay verdi. Yıldız erkekler 59 kg ‘ da  birinci Yasin Taşdemir’e, ikinci olan
Doğukan Üzer’e, üçüncü olan Sadıkcan Temiz ve Mert Ada Doğan’a ödülleri Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel tarafından verildi.
 
ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ
 
Yapılan konuşmaların ardından Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz  tarafından , Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a , İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel’e, İlçe Spor Müdürü Metin Aysal’a, Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Baş Antrenörü Fikri Güzel’e, Taekwondo İl Temsilcisi Ertan Dinç’e, Akut Poliklinik Baş Hakemi  Marina Abulazde’ye plaketlerini takdim etti. Ayrıca Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından, müsabakalara katılan Milli sporcu Beş kez Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonu olan ve Avrupa Gençler şampiyonasında  iki kez Taekwondo ikincisi olan Mert Erdoğan’a
plaket verildi. Gün boyu çok heyecanlı , övgü dolu ve başarılı müsabakalar gerçekleşti. Dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Her siklette  birinci olan sporculara Karate Milli Takım Antrenörü Şefik Küçük tarafından saat hediye edildi.
 
KUPALARI TAKDİM EDİLDİ
 
Müsabakalar sonucunda birinci olan İstanbul  Erdoğan Spor Kulübü , ikinci İstanbul Ali Koç spor kulübü , üçüncü Çorlu Doruk spor kulübü , dördüncü  Çerkezköy Güzel spor kulübüne kupaları Organizasyonu düzenleyen Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz  tarafından verildi.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10