Çerkezköyspor Armutlu’dan puansız döndü

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Armutlu Belediyespor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında öne geçmesine rağmen Ã?

16.12.2013 16:45:00 0
 Çerkezköyspor Armutlu’dan puansız döndü
Çerkezköy Haber-Bölgesel Amatör Lig’de istediği sonuçları alamayan temsilcimiz Çerkezköyspor bu haftayı da puansız kapattı.
 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Pazar günü Armutlu Sahası’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan için başladı. Hafta içinde yaşanan Teknik Direktör değişikliği Çerkezköyspor’a inanılmaz bir şekilde yansıdı. Güçlü rakibi karşısında atak bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla yüklenmeye çalıştı. Taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip ilerleyen bölümlerde Çerkezköyspor kalesinde gol ve goller aradı. Müsabakada dakikalar ilerledikçe Çerkezköyspor takımı Ogün ve Zülküf ile rakip kale önünde etkili olmaya çalışırken Ev sahibi takımı Erman ve Ferhat ile gol organizasyonları denedi. İki takımında ilk yarıdaki tempolu futbolu gol getirmeyince golsüz beraberlik tabelaya yansıdı.
 
ZÜLKÜF İLE ÖNE GEÇTİK
Karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköyspor rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi ekip Çerkezköyspor kalesine yüklenmesine rağmen istediği pozisyonları bulamadı. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor 64.dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sol kanattan gelişen atakta çaprazda topla buluşan Zülküf mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu.
 
ARKA ARKAYA İKİ GOL KALEMİZDE GÖRDÜK
Rakibi karşısında mağlup duruma düşen ev sahibi ekip karşılaşmanın kalan dakikalarında beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 68.dakikasında gelişen Armutlu Belediyespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Erman düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda üstünlüğü ele aldı. 72.dakikada ev sahibi ekip mükemmel bir golle öne geçti. Orta alanda yapılan top kaybını iyi değerlendiren ev sahibi ekipte topla buluşan Ferhat 30 metreden mükemmel bir gol kaydederek takımını 2-1 öne geçirdi.
 
PUANSIZ KAPATTI
Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz karşılaşmanın kalan dakikalarında beraberlik golü için yüklenmeye çalıştı. Karşılaşmada galip durumda olan Armutlu Belediyespor ise iyi savunma yaparak Çerkezköyspor’a gol şansı tanımadı. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz istediği gol ve golleri bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Armutlu Belediyespor’un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10