Ertem “Diğer adaylar bizi etkilemeyecek”

Siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, CHP’nin Pazar günü gerçekleştirdiği ön seçim ile ilgili de konuştu. Rakip partide belirlenen aday isminin kendileri i

Çerkezköy 16.12.2013 17:12:00 0
 Ertem “Diğer adaylar bizi etkilemeyecek”
DİĞER PARTİLERE GÖRE STRATEJİ BELİRLEMİYORUZ
 
Bundan, rakiplerini küçümsediği manasının da çıkarılmaması gerektiğini belirten Ertem “Biz diğer partilere göre strateji belirlemek durumunda değiliz. Diğer partiler bunu yapabilirler.  CHP’de güzel ve aynı zamanda zorlu bir süreç yaşandı. Ben Vahap Akay’ı tebrik ediyorum ama başarı inşallah AK Parti’ye nasip olur. Biz kendi işimize bakarız. Diğer parti adaylarının bizim alacağımız oya etkisi olacağını zannetmiyorum” dedi.
 
AY SONUNU BULABİLİR
 
AK Parti’nin adaylık süreciyle ilgili de konuşan Ali Ertem “81 ilin aday belirleme çalışmaları tamamlandı. İlçe bazında aday belirleme çalışmalarına da yeni başlandı.  Ülkemizde 950 civarında ilçe var. Bunların, değişik kriterlere göre tespiti çok da kolay bir şey değil.  Çerkezköy’de 12. Belediye başkanı olarak iki dönem görev yaptım. Belki 12.başkan olarak bir dönem daha görevimde kalabilirim. Bunun tersi de olabilir ve 13. başkan görevi devralır. Bunlar çok da önemli değil” dedi.
 
BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
 
Kendisi olmadığı takdirde diğer aday adaylarından birinin bu görevi üstleneceğini söyleyen Ertem, birlik beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Önemli olanın hoş sedalar bırakmak olduğunu belirten Ertem “Çerkezköy’de hayat devam ediyor” dedi. Ertem, diğer partili ve diğer parti adaylarıyla aynı amaç için bir yarış içerisinde olsalar da birbirlerini kırıp incitmeden seçimi atlatmayı temenni etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10