Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Doğu – Batı Trakya Belediyeler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında yapılan ortak protokol doğrultusunda, Trakyakent B

Tekirdağ 18.12.2013 13:54:00 0
 Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
SAPANCA’DA DÜZENLENDİ
 
Mevzuat Bilgilendirme Toplantısının açılışında konuşan Başkan Dalgıç, “Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde, Birliğimize üye Belediye Başkanlarımızın bölgelerine daha kapsamlı hizmetler getirebilmelerini amaçlayan programlarımızda bu defa da yine Sakarya ilimizin kültür ve turizm merkezi Sapanca ilçesinde eğitim semineri gerçekleştiriyoruz. Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı programımız çerçevesinde çeşitli ziyaretler, teknik temaslar ve yerinde inceleme programları da gerçekleştireceğiz. Trakyakent’i üreten ve gerçekleştiren bir birlik haline getirdik. Üye belediyelerimize her türlü destek ve yardımları gerçekleştiriyoruz. Uluslararası projeleri hayata geçiriyoruz. Trakyakent bölgesinde en güçlü birlikler arasına girmiştir” dedi.
 
FAALİYETLER DEVAM EDECEK
 
Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz de yaptığı konuşmada, güncel konularla ile ilgili birlik olarak üye belediyelere yönelik bilgilendirme faaliyetlerine önem verdiklerini, bu tür faaliyetlerinin bundan sonra da aynı ciddiyet ve titizlikle ve belirli bir program doğrultusunda devam edeceğini söyledi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10