Şahin “En iyi hizmeti vermek için yola çıktık”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adayı Recep Şahin seçim çalışmaları çerçevesinde dün saat 14.00’da S.S Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif BaşkanÄ?

Çerkezköy 19.12.2013 18:40:00 0
 Şahin “En iyi hizmeti vermek için yola çıktık”
SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
 
Ziyarette konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adayı Recep Şahin “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri öncesinde başkan adaylığımı açıkladım. Takdir hakkı seçmenindir. Bizler gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde yapmak istediklerimizi söylüyoruz. Şoför esnafımıza en iyi hizmet için yola çıktı. Aldığımız kesin olmayan haberlere göre Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinin 5 Ocak’ta Lemar Düğün Salonu’nda yapılacağı söyleniyor” dedi.
 
“ESNAFIMIZIN SORUNLARI VAR”
 
Ekibiyle birlikte menfaatçi değil, hedefi olanlarla geldiklerini belirten Şahin “İnce eleyip sık dokuyoruz. Odanın bütçesini bilmeden neler yaparız demiyoruz. Göreve gelirsek ilk olarak resmi kurumlarla görüşme yapıp trafik karmaşasını ve esnafımızın devir teslimlerini çözeceğiz. Arkadaşlarımızın S ve T plakalarını devir edemediklerini söylüyorlar. Belediye ve emniyet ile görüşüp bu konuyu tatlıya bağlamayı hedefliyoruz” dedi.
 
“KURTARICI ALACAÐIZ”
 
S.S Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat’ın “Odamızın aidatları giderleri karşılamıyor. Sizler odaya ne gibi getiri getireceksiniz?” sorusu üzerine de konuşan Şahin  “Odamıza hizmet salonu, sosyal tesis yapmayı hedefliyoruz. Ağır araçlara göre kurtarıcı almayı düşünüyoruz. Muhasebe sıkıntılarımız var. Muhasebeci ile anlaşıp direk oda olarak kendi bünyemizde bulunması için çalışmalar yapacağız. Yani hepsini bir arada toplamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“BAŞARMANIN İLK HEDEFİ BAŞLAMAKTIR”
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren S.S Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat da “Başarmanın ilk hedefi başlamaktır. Bende sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Sizler şoför esnafını dinleyerek, kendi projelerini anlatacaksınız. Onlarda kendi menfaatlerini en iyi düşünen ve en iyi hizmeti yapacak başkanı seçeceklerdir” dedi.
 
“ÜYELERİN YÜZDE 10’U KAMYONCU ESNAFI”
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda üye sayılarının düştüğünü hatırlatan Arat “Yaklaşık on yıl önce servis ve personel taşımacılığı azdı. İlçenin gelişmesi ile birlikte bu yıllar arasında taşıyıcılar ve kooperatifler geldi. Odanızın üyelerinin yüzde 10’u kamyoncu esnafıdır. Biz kamyoncular olarak yolda araçlarımız arızalandığı zaman araçlarımızı kurtaracak bir kurtarıcının eksikliğini hissediyoruz. Göreve gelecek başkandan bu konu ile ilgili detaylı bir şekilde ilgilenmesini istiyoruz” diye konuştu.
 
ÜYELER İLE BİR ARAYA GELDİ
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adayı Recep Şahin ve beraberindekiler, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Esnafa kendisini tanıtan Şahin, ardından üyelere seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10