39 kişi yükseklisans diplomalarını aldı

Tekirdağ’da Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Mezuniyet töreni yapıldı.

Tekirdağ 22.12.2013 11:36:00 0
 39 kişi yükseklisans diplomalarını aldı
TÖREN DÜZENLENDİ
 
Tekirdağ'da Turizm Otelcilik Lisesi bünyesinde bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans mezuniyet törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yakup Çağ, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Halil Utkan, Kamu Hastaneleri Birliği bünyesindeki yöneticiler, il genelindeki Devlet Hastaneleri üst yöneticileri ve Başhekimleri, Sağlık- Sen İl Başkanı Yunus Doğan, Program Hocalarından Prof. Dr. Akın Marşap ve Dr. Emine Yöney katıldı.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
 
Törende konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yakup Çağ ve Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Halil Utkan eğitimin önemine dikkat çekerek, her 3 kurumdan eğitime katılan ve diplomalarını alan öğrencilere çalışma hayatlarında başarılar diledi. Diploma töreninde söz alan Sağlık- Sen İl Başkanı Yunus Doğan, Sağlık-Sen olarak tüm sağlık çalışanların her zaman yanında olduklarını, konu eğitim olduğunda bunun bir adım daha öne çıktığını, böyle bir olaya vesile oldukları içinde büyük bir kıvanç duyduğunu dile getirdi. Doğan, sağlık çalışanlarının eğitim almaları konusunda desteklerinin devam edeceğini ifade etti.
 
39 KİŞİ DİPLOMALARINI ALDI
 
Konuşmaların sonunda Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans bölümünden mezun olan 39 kişinin diplomaları verildi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10