Recep Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Recep Şahin çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çerkezköy 22.12.2013 11:42:00 0
 Recep Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor
KIZILPINAR'I ZİYARET ETTİLER
 
Önceki akşam 100 kişilik bir grup ile Kızılpınar'a giden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin, Çerkezköy Taksiciler Derneği Kızılpınar Şubesi üyeleri ile Yenici Kırathanesi’nde buluştu. Önceki akşam saat 20.00'de gerçekleştirilen ziyarette konuşan Şahin “2000 yılında Kale Birlik’te göreve başladım. Sektörde yıllardan beri çalışıyorum. Sorunlarınızı bildiğim için aday oldum. Ocak ayında yapılacak seçimlerde esnafımızın yüreği olmak için bu yola çıktık” dedi.
 
"PRESTİJİNİ KAZANMASINI SAÐLAYACAÐIZ"
 
Başkan olduğu takdirde önemli projeleri olduğunu kaydeden Şahin “Bizim şahıslarla kişilerle alakamız yok. Kişilerin şahsiyeti, sosyal hayatı ile ilgilenmiyoruz. Tek düşüncemiz şoförler esnafının girdiği durumdan ayağa kaldırıp, kurumlar arasındaki prestijini tekrar kazanmasını sağlamaktır. Bu bağlamda resmi dairelere başvurup şoför esnafımızın daha iyi kazanması ve daha iyi ortamlarda çalışmasını sağlamak amacıyla yönetim kurulu üyelerimizle karşınıza gelip aday olduk. Bu yola 4-5 kişi ile çıktık. Şimdi ise gittikçe büyümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
"ODANIN HATALARI SİZE YANSIYOR"
 
Tamer Melih'in “Taksiciler olarak taksi devirlerini yapamıyoruz” demesi üzerine konuşan Recep Şahin, “Yıllarca taksicilik yapan birisiyim. Bu konuyla ilgili iki kurum olan Trafik ve Belediye ile birlikte hareket edip şoför esnafımızın sıkıntılarına bire bir çare olacağız. Geçmiş dönemlerde odada yapılan hatalar sizlere yansıyor. Göreve geldikten sonra ilk görevimiz durakları güncellemek olacak. Çözülmeyecek hiç bir sorun yoktur” dedi.
 
"KURTARICI KAZANDIRACAÐIZ"
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na yeni bir bina kazandırma gayesinde olduklarını kaydeden Şahin “Çerkezköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun bulunduğu alanda yer tahsisi yapıp konfederasyondan da izin alarak oraya bir bina kazandırmak istiyoruz. Şoför esnafımızın burada kazançlarını da artırmak istiyoruz. Yönetimde yer alan Hakan Çakır kardeşimiz kurtarıcı konusunda tecrübelidir. Bu konuyla ilgili de federasyondan bilgi alacağız. Esnafımızın kurtarıcı sıkıntısını biliyoruz. Büyük araçlar için ve otobüsler için ayrı ayrı kurtarıcılar düşünüyoruz" dedi.
 
DEÐİŞİMİ HERKES FARK EDECEK
 
Üyelere indirimli yakıt projelerinin de olduğunu ifade eden Şahin “İsmini vermek istemediğimiz x firması ile görüştük. Şoför esnafımız uzun yola çıktıklarında bu akaryakıt istasyonunun logosunu gördüklerinde peşin alımlarda yüzde 7, vadeli alımlarda ise yüzde 5 indirimden yararlanacaklar. Türkiye'nin her yerinde üyelerimiz mazot ve benzin ihtiyacını o firmadan karşılayacağız. İnce eleyip sık dokumalıyız. Bu gibi birçok çalışmamız var. O yüzden bize dezavantaj getirmemesi için projelerimizin bazılarını ilerleyen günlerde üyelerimize anlatacağız. Biz göreve gelirsek, odadaki değişimi de herkes fark edecek” diye konuştu.
 
TOKATLILARI DA ZİYARET ETTİ
 
Yenici Kırathanesi’nden ayrılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı Recep Şahin ve ekibi daha sonra Kızılpınar Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Burada dernek üyeleri ile görüşen Şahin projelerinden bahsetti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10