Cumhuriyet Başsabcısı Karakuş, TAGİD üyeleri ile bir araya geldi

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş ‘u Genç TAGİD komisyonun organize ettiği bilgilendirme toplantısında ağırladı. Toplantıya TAGİD G

Bölgede Gündem 22.12.2013 12:06:00 0
 Cumhuriyet Başsabcısı Karakuş, TAGİD üyeleri ile bir araya geldi
SOSYAL ALANLARA İHTİYAÇ VAR
 
Toplantıda  konuşan Başsavcı Ercan Karakuş “Gençlerimizin genel sorunları onları madde bağımlılığına itebiliyor bu nedenle emniyet birimleri olarak bu durumun önüne geçmek adına durmadan çalışmaktayız. Bilindiği gibi Türkiye uyuşturucu operasyonlarının dünya genelinde en başarılı yapıldığı ülkeler sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Malum Avrupa’nın merkezinde yer alan ülke olmanın bir takım zorlukları oluyor, Bizler bu zorlukları gerek emniyet güçlerimizle gerekse siz genç iş adamlarımızla birlikte hareket ederek çözebiliriz. Gençlerimizin hafta sonlarını geçirebilecekleri sosyal alanlara ihtiyaçlar var bunun için tüm kurum ve makamlar ile görüşme halindeyiz ve ortak çalışmalar yapıyoruz” dedi.
 
ASIL İŞ ANNE VE BABAYA DÜŞÜYOR
 
Kurumların gerekli çalışmaları yaptığını söyleyen Karakuş, “Ama asıl iş anne babaya döşüyor. Uyuşturucu, alkol, sigara ve diğer bağımlılık yapan maddelerden çocuklarımızı uzak tutmak için ailelere büyük görev düşüyor. Çocukların arkadaş ve sosyal çevreleri doğru belirlenmeli” dedi. Genç TAGİD Başkanı Ahmet Kınık; “Biz Genç TAGİD üyesi iş adamları olarak bölgemiz için her türlü çalışmayı yapmaya hazırız, Üyesi olduğumuz Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD )’in Trakya bölgesi için yapmış olduğu faaliyetler her kesim tarafından bilinmekte ve takdir edilmektedir. Amacımız büyüklerimizin çizmiş olduğu bu yolda onlar gibi emin adımlarla yürümek ve bölgemize hizmet etmektir” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10