Can; "Transfer yapılacak mevkiiler netleşiyor"

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, devre arasında yapılacak transferlerin netleştiğini, takıma bir kaleci, iki stoper, duruma göre bir veya iki kanat oyuncusu alınacağını söyledi. Can, ayrıca ortasahaya destek

22.12.2013 12:40:00 0
 Can; "Transfer yapılacak mevkiiler netleşiyor"
TRANSFERLERİ AÇIKLADI
15 ve 16'ncı haftalarda alınan bir galibiyet ve bir beraberliğin ardından moral tazeleyen temsilcimiz Kırklarelispor, ikinci yarıya daha dinamik ve köklü bir kadro oluşturabilmek adına devre arasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını hızlandırdı. Takımın her anlamda iyileştirilebilmesi adına kolları sıvadıklarını söyleyen Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takıma bir kaleci, iki stoper, duruma göre bir veya iki kanat oyuncusu alınacağını söyledi. Can, ayrıca ortasahaya destek amacıyla bir önlibero alınabileceğini, önlibero alınmadığı takdirde forvet alabileceklerini vurguladı. Kırklarelispor'un ligin ilk yarısında istediğini bulamamasının ardından, takımda değişimler yapılacağını ve takımın çıkarları doğrultusunda her türlü yolu deneyeceklerini söyleyen Can, Kırklarelispor'un ilk yarıdaki son maçından da üç puanla ayrılması halinde ikinciyi yarıya çok daha farklı başlayacağını, takıma gelen özgüvenin devre arası çalışmalarını da etkileyeceğini söyledi.
 
 
"EKSİKLERİMİZİ TESPİT ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Kırklarelispor'un puan kaybettiği maçlarda, özellikle rakibin yaptığı kontra atakları geriye çeviremediklerini vurgulayan Can; "Kırklarelispor'un oynadığı 16 maçta da yaşadığı en büyük sıkıntı, atağa kalktığımız pozisyonları gole çeviremememiz ve rakibin çıktığı kontra atağı bir türlü kesemememiz oldu. Kırklarelispor birçok maçta bu yüzden çok basit goller yedi. İleri uçtaki oyuncularımızın şanssızlıklardan dolayı direkten dönen, kaleciden dönen toplarını iyi değerlendiren rakibin bir türlü önünü kesemedik. Kırklarelispor zor gol atan bir takım olduğunu içinde, yediğimiz gollerin telafisi çok zor oldu. İkinci yarıda bunun önünü kesebilmek adına takıma takviyeler yapacağız. Özellikle iki stoper ve bir kaleci ile kanat oyuncusu almamız gerektiği konusunu netleştirdik. Tabii ki son sözü yine hocamız söyleyecek. Onun haricinde Kırklarelispor'a destekler yapılabilir ve transferler gerçekleştirebiliriz" dedi. 
 
Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10