Kaymakam Kubilay METEM’i inceledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, okul denetimlerini sürdürüyor. Kubilay, önceki gün de Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde habersiz inceleme ve denetlemelerde bulun

Çerkezköy 23.12.2013 11:49:00 0
 Kaymakam Kubilay METEM’i inceledi
YAYGIN EĞİTİM ALANINDAKİ ÇALIŞMALARI ARTIRIN
 
Kaymakam Metin Kubilay, ilk olarak okul brifing dosyasını inceledi. Okul Müdürü Tuğrul Selimoğlu; öğretmen ve öğrenci sayıları ile okulun fiziki durumu hakkında Kubilay’a bilgiler verdi. Tekstil ve dokuma alanı ağırlıklı olmak üzere 5 dalda örgün eğitim veren okulun, aynı zamanda birçok Meslek Yüksek Okulu ile anlaşmalı olarak, üniversite öğrencilerine uygulamalı eğitim ve staj imkânı sunduğunu ifade eden Kaymakam Kubilay “İŞKUR aracılığıyla meslek edinme kursları da veren okulumuz, öğrencilerin daha iyi eğitim alması amacıyla AB proje ortaklıkları ve Sanayi kuruluşları ile işbirliğini devam ettiriyor” dedi. Kubilay, okulun yaygın eğitim alanındaki çalışmalarını arttırması talimatını verdi.     
 
 
DENETİMLERDE BULUNDU
 
Atölyeleri, laboratuvarları, derslikleri ve salonları gezen Kubilay, okulun fiziki şartlarını yerinde inceleyerek, verilen eğitim ve hizmetleri yerinde gördü. Öğrencilerin kaldığı pansiyon ve yemekhaneyi de gezen Kubilay; kantin ve yatakhane hijyenikonularında okul idaresini uyarıp bu konuda daha özenli davranılması talimatı verdi.  Her bölümüyle incelenen okulun, bu fiziki ve maddi imkânlar ile daha fazla öğrenciye eğitim verebileceğini belirten Kubilay okulda yeni bölümler açılmasını isteyerek yüzde 50 doluluk oranına sahip okul pansiyonunun daha iyi değerlendirilmesi talimatını verdi. Okulda alınan güvenlik tedbirlerini de inceleyen Kubilay, okulun yapımında ve sonrasında katkı sağlayan Türk Tekstil Vakfına ve emeği geçenlere teşekkür etti.
 
TABLO HEDİYE ETTİ
Ziyarette okul müdürü Tuğrul Selimoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a üzerinde portresinin olduğu bir tablo hediye etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10