Demir: “Karaağaç halkı hak ettiği hizmeti alamadı”

Çerkezköy’de güvenlik sektöründe faaliyet gösteren Ufuk Demir, önceki gün saat 14.00’da Karaağaç Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Derneği binasında yaptığı açıklamada CHP’den Kapak

Çerkezköy 23.12.2013 14:26:00 0
 Demir: “Karaağaç halkı hak ettiği hizmeti alamadı”
AMACIM KARAAĞAÇ HALKINA HİZMET
 
Amacının Karaağaç halkına hizmet etmek olduğunu söyleyen Demir “Karaağaç Halkı bu güne kadar hak ettiği şekilde hizmet alamamıştır. Karaağaç’da işsizlik var. Karaağaç Halkı maalesef ki bu güne kadar derdini anlatabilmiş değildir. Ben bu güne kadar Karaağaç Halkını herkesim insanla tanıştırmanın sancısını çektim. Ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştım. Bunun yeterli olduğunu söyleyemeyiz. Karaağaç Halkı güzel şeylere layıktır. Kapaklı’ya bağlanmış olmamız beklide bizim için büyük bir avantajdır” dedi.
 
 
ATEŞTEN BİR GÖMLEK
 
Demir, üstlenmek istediği görevin ateşten bir gömlek olduğunu belirterek “Babam uzun yıllardır Karaağaç’da muhtarlık yaptı. Ben hizmet konusunda babamdan çok şeyler öğrendim. Babam yüz yaşındaki insanın ayağına hizmeti götürürken aynı hizmeti yirmi yaşındaki insanın da ayağına götürdü. Şayet nasip olur görev alırsam, den de babam gibi hizmeti vatandaşımın ayağına götüreceğime söz veriyorum” diye konuştu.
 
HERKES BAŞIMIN TACIDIR
 
‘Herkes için hizmet’ anlayışını benimsediğini söyleyen Demir “Herkes benim başımın tacıdır. Ben hiç kimseyi siyasi çalışma adına rahatsız etmeyi düşünmüyorum. Ne kahvehane, ne mesken ne de iş yeri ziyaretleri programımda olmayacak. Ben bugüne kadar gösterdiğim saygının sadece yarısını istiyorum. Bu bana yeter. Çünkü bugüne kadar ben ayrım yapmadan herkese saygı çerçevesinde yaklaştım. Erzurumlu, Artvinli, Iğdırlı gibi bir ayrım içerisinde olmadığım gibi bilakis herkesi kardeşçe kucaklayan bir anlayışla hayatıma yön verdim” dedi. Ufuk Demir’in aday adaylığını açıklaması dolayısıyla düzenlenen programa CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenen Seçkin, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve çok sayıda Karaağaçlı vatandaş katıldı.   
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10