Doğan “Aynı terazi size de lazım olacak”

Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Muzaffer Doğan, Tekirdağ İmam-Hatip Lisesi Müdürü hakkında epey zamandır süren “ Yıpratma” ve “İtibarsızlaştırma” kampanyası yürüt

Tekirdağ 24.12.2013 14:39:00 0
  Doğan “Aynı terazi size de lazım olacak”
“DÜNÜN MAZLUMLARI BUGÜNÜN ZALİMİ OLDU”
 
Dünün mazlumlarının bugünün zalimleri olduğunu ileri süren Doğan “Bu zihniyetin temsilcileri geçmişte kendilerine yapılan zulmü haklı olarak ülkeye çok güzel yansıtmışlardı. Bugün ise geçmiş unutulmuş, iktidar olmanın getirdiği bir şımarıklıkla  bugün de başkalarına zulüm yapar olmuşlardır. İnsanların istikballeriyle oynanıyor, ‘ bizden, sizden’ şeklinde ayırıma tabi tutuluyor;  bir takım asılsız, hatta maksatlı dedikoduları ciddiye alarak insanları yerinden - yuvasından niye ediyorsunuz?  Bu bir adaletsizliktir, haksızlıktır. Terazi ayarıyla oynamak da doğru değildir. Yarın bu terazi sizi de tartacaktır” dedi.
 
“ADALETİN TERAZİSİ NEREDE?”
 
Son günlerin Tekirdağ Anadolu İmam-Hatip olayına değinen Muzaffer Doğan, “Tekirdağ Anadolu İmamHatip Lisesinde bir öğrenci uygunsuz çıplak kadın resminin plakasına yapıştırıldığı motosikletle okul bahçesinde dolaşıyor, kız öğrenciler Müdürlüğe bilgi veriyor. Müdür de yanına Müdür yardımcısını alarak öğrencinin yanına bahçeye çıkıyor ve o resmin motosikletinden sökülüp kendisine verilmesini istiyor. Direnişle karşılaşan Müdür resmi öğrenciden almak istiyor. Soruyoruz: Bunun neresi yanlış? Bir okul müdürünün ahlaksız durumlara müdahale etmesi suç mu, ayıp mı, günah mı? Burada sanki öğrenci değil de Müdür suç işlemiş gibi Marmara Ereğlisi’ ne sürgün ediliyor. Vicdan nerede, adalet nerede, adaletin terazisi nerede? Yarın aynı terazi size de lazım olacaktır” diyerek tepkisini dile getirdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10