Geçici Yönetim Kurulu listesini teslim ettiler

Başkanlığını Hüseyin Akın’ın yaptığı Kapaklı Emlakçılar Derneği’nin geçici yönetim kurulu listesi Çerkezköy Dernek Büro şefi Ersin Dal’a teslim edildi.

Kapaklı 25.12.2013 16:16:00 0
 Geçici Yönetim Kurulu listesini teslim ettiler
“GENEL KURULDA YAPACAÐIZ”
 
Dün saat 13.00’de Çerkezköy Dernekler Büro Şefliğine giden Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Akın kurdukları yeni yönetim kurulu listesini Ersin Dal’a verdi. Derneği kurdukları için çok mutlu olduklarını kaydeden Başkan Hüseyin Akın “Geçici yönetim kurulu listemizi Dernekler Büro şefliğine teslim ettik. Önümüzdeki günlerde de üye kayıtlarımızı ve genel kurulumuzu yapmayı düşünüyoruz.  Derneğimiz ise Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı No:3’te faaliyet gösterecek” dedi.
 
“HAYIRLI OLSUN”
 
Derneği kurarak Kapaklı’da bulunan emlakçılarla hep birlikte hareket etmek istediklerini kaydeden Akın “ Geçici yönetim kurulumuzda Adem Aygün, Ceylan Yanar, Aziz Koca, Mehmet Karaçoban, Hasan Akı ve Bilal Acar yer alıyor. Derneğimizin başta Kapaklı halkına olmak üzere bütün emlakçı dostlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kapaklı’da emlak sektörünü var gücümüzle en iyi yerlere getireceğiz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10